Kese nezaman gorulur :(

Ozlem8123

Üye
Kayıtlı Üye
28 Eylül 2019
247
100
18
43
Kizlar merhaba 2.gun embriyosu transferi olmustum yalniz bugun 5+4 gunlugum doktor kese icin cagirdi ama keseyi goremedi

Haftaya tekrar bakalim dedi gecen hafta ilk kanda beta hcg olculmustu 143 cikmisti sonra ayni hafta cuma gunu tekrar beta hcg bakildi 513 cikti en son gecen sali 995 cikti bugunde cuma kese icin cagrildim ama gorunmeyince doktor tekrar kan ver bakalim beta hcg ne durumda dedi

Sizce gorunmesi gerekmiyormuydu 5+4 gunde?

Beta değerin 1000 ve üzeri çıkarsa, görebilirsin keseyi. Hoş alttan muayene etse de görünür. Normalde kese 5inci haftada görülür,kalp atışı 6ıncı haftada duyulur. Ancak bazen 8inci haftayı da bulabilir. Pazartesi tekrar git, görünecektir nazlı kızımız.

Canim sali gunu 995 ti bugun cuma 1000 uzerine cikmasi gerekiodu saat 13.00 te beta hcg sonucum cikicak

Dis gebelikten supheleniyorum

Canim sali gunu 995 ti bugun cuma 1000 uzerine cikmasi gerekiodu saat 13.00 te beta hcg sonucum cikicak

Dis gebelikten supheleniyorum
Canım içini rahat tut seninki zaten 2.gün embriyosu biraz geç görünebilir. benim bir arkadaşım yine senin gibi şüpelendi korktu 1 hafta sonra keseyi gördü korkma canım daha hiç birşey belli değil.

ALttan mı baktı üstten mi canım

Canim beta hcg 2 g
Canım içini rahat tut seninki zaten 2.gün embriyosu biraz geç görünebilir. benim bir arkadaşım yine senin gibi şüpelendi korktu 1 hafta sonra keseyi gördü korkma canım daha hiç birşey belli değil.
Canim beta hcg iki gunde 2 kat artmasi gerekiyormus ya benim bu sali 995 ti bugun alttan kontrol ettiginde keseyi gormeyince beta hcg bakalim dedi sonuc cikti 1179 salidan cumaya cok az artmis doktor 2 kattan bahsediyordu

En az 1500'ken vajinal ultrasonda görünüyor diyorlar, içinizi rahat tutun benim değerim 2000 üstüyken vajinal ultrasonda bile zor göründü hatta doktorum başka yere gitsen görünmeyebilirdi burada cihazlarımız hassas diye gördük dedi. O yüzden stres yapmayın

Canim sanki biraz az artmis gibi..
Hakkinda hayirlisi olsun diş gebelikten baska birseydir belki. Dua et bolbol
Gorunup gorunmemesni bilemem ama artisin az gibi.

Çok sağlıklı artmamış canım inşallah dış gebelik değildir de toparlar kendini

Benim doktorum ilk zamanlar minimum 130 artsa da iyidir başlangıç için. Eğer aksi olsaydı yükselmez düşerdi bak şükür yükaelme varseninkinde

7 haftada görünenler var sabırlı olun çok güzel yükselmiş değerleriniz de bebeginize güvenin hayırlısı ile salı günü güzel haberler alın insalalh

7 haftada görünenler var sabırlı olun çok güzel yükselmiş değerleriniz de bebeginize güvenin hayırlısı ile salı günü güzel haberler alın insalalh
InsALLAH canim artar bebegim benimle kalir doktor okadar umutsuz konustu ki ilaclari birakmayi dusundum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…