Canım içini rahat tut seninki zaten 2.gün embriyosu biraz geç görünebilir. benim bir arkadaşım yine senin gibi şüpelendi korktu 1 hafta sonra keseyi gördü korkma canım daha hiç birşey belli değil.Canim sali gunu 995 ti bugun cuma 1000 uzerine cikmasi gerekiodusaat 13.00 te beta hcg sonucum cikicak
Dis gebelikten supheleniyorum
ALttan mı baktı üstten mi canımKizlar merhaba 2.gun embriyosu transferi olmustum yalniz bugun 5+4 gunlugum doktor kese icin cagirdi ama keseyi goremedi
Haftaya tekrar bakalim dedigecen hafta ilk kanda beta hcg olculmustu 143 cikmisti sonra ayni hafta cuma gunu tekrar beta hcg bakildi 513 cikti en son gecen sali 995 cikti bugunde cuma kese icin cagrildim ama gorunmeyince doktor tekrar kan ver bakalim beta hcg ne durumda dedi
Sizce gorunmesi gerekmiyormuydu 5+4 gunde?
Canim beta hcg iki gunde 2 kat artmasi gerekiyormus ya benim bu sali 995 ti bugun alttan kontrol ettiginde keseyi gormeyince beta hcg bakalim dedi sonuc cikti 1179 salidan cumaya cok az artmis doktor 2 kattan bahsediyorduCanım içini rahat tut seninki zaten 2.gün embriyosu biraz geç görünebilir. benim bir arkadaşım yine senin gibi şüpelendi korktu 1 hafta sonra keseyi gördü korkma canım daha hiç birşey belli değil.
Alttan bakti cnm sali gunu tekrar cagirdi ama kandaki betaya baktik bugun sali 995 ti bugun 1175 cok az artmis dedi nornalde 2 gunde 2 kat artmasi gerekiyor dediALttan mı baktı üstten mi canım
Çok sağlıklı artmamış canım inşallah dış gebelik değildir de toparlar kendini
[/QUOTE
Benim umudum kalmadi canim
Canim yukselme varda doktor yukselme oranini saglikli bulmuyorBenim doktorum ilk zamanlar minimum 130 artsa da iyidir başlangıç için. Eğer aksi olsaydı yükselmez düşerdi bak şükür yükaelme varseninkinde
Canim yukselme varda doktor yukselme oranini saglikli bulmuyor
InsALLAH canim artar bebegim benimle kalir doktor okadar umutsuz konustu ki ilaclari birakmayi dusundum7 haftada görünenler var sabırlı olun çok güzel yükselmiş değerleriniz de bebeginize güvenin hayırlısı ile salı günü güzel haberler alın insalalh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?