Kese olusup cocugun gozukmemesi

kkedicikk

Üye
Kayıtlı Üye
17 Aralık 2020
109
24
13
26
Kizlar bugün doktora gittim 5 hafta 4 günlük hamileyim kese gözüktü cocuk görünmedi doktor 2 hafta sonra tekrar gel dedi boş gebelik mi diye cok korkuyorum başına gelen varsa lütfen benimle iletişime geçsin ..

Kizlar bugün doktora gittim 5 hafta 4 günlük hamileyim kese gözüktü cocuk görünmedi doktor 2 hafta sonra tekrar gel dedi boş gebelik mi diye cok korkuyorum başına gelen varsa lütfen benimle iletişime geçsin ..
Hayır taze anne bebek hemen gözükmez panik yok bende daha görmedim geçen hafta gittim sadece boş keseydi daha cuma gidecem kalp atışı için yani 2 hafta sonra korkma panik yok

ay inşallah bende durduk yere üzüldüm ağladım ya seninki de mi 5 haftalık ben doktora sordgum da 6 haftaya yakın felan dedi işte

ay inşallah bende durduk yere üzüldüm ağladım ya seninki de mi 5 haftalık ben doktora sordgum da 6 haftaya yakın felan dedi işte
Canım benim geç döllenme bi önceki hafta cuma gittiğimde 6 haftalıktı adete göre doktor 5 haftalık ama kalp atışını 2 hafta sonra duyalım tam söylerim dedi İnan bende bilmiyorum ama adete göre bugün tam 7+3 canım

Benimde sekiz de göründü korkma canm
ay iyi sevindim :( bazılarının 12 haftaya kadar görünmüyormuş ilk çocuğumu 4 aylıkken kaybettim onuda ilk gittiğimde 8 haftalık di ultrasonda gözüküyordu kalbi felan atıyordu ama oda cok küçüktü demekki buda küçük olduğu için gözükmüyor

Canım benim geç döllenme bi önceki hafta cuma gittiğimde 6 haftalıktı adete göre doktor 5 haftalık ama kalp atışını 2 hafta sonra duyalım tam söylerim dedi İnan bende bilmiyorum ama adete göre bugün tam 7+3 canım
anladim canim ınsallah ikimizin de 2 hafta sonra gözükür 4 ocak da gidicem bende günler nasil geçecek bilmiyorum

ay iyi sevindim :KK43: bazılarının 12 haftaya kadar görünmüyormuş ilk çocuğumu 4 aylıkken kaybettim onuda ilk gittiğimde 8 haftalık di ultrasonda gözüküyordu kalbi felan atıyordu ama oda cok küçüktü demekki buda küçük olduğu için gözükmüyor
Geçmiş olsun canım bende 16haftalik kayıp yaşadım Nisan ayinda çok zordu çok yıprandım o süreçte sen böyle yazınca içim bi tuhaf oldu çok üzüldüm senin içinde bende hamileyim 5 haftalık insallah bir daha yaşamayız böyle birşey 😔

Geçmiş olsun canım bende 16haftalik kayıp yaşadım Nisan ayinda çok zordu çok yıprandım o süreçte sen böyle yazınca içim bi tuhaf oldu çok üzüldüm senin içinde bende hamileyim 5 haftalık insallah bir daha yaşamayız böyle birşey 😔
canim bende cok üzüldüm inanki okadar zor bisey ki .. :( seninki ultrasyonda gozuktumu bebek

Bn hiç kötü düşünmüyorum Rabbim onu bana verdiyse almaz dilerim öyle beni cinsiyet merakı saldı🥰🥰
bende düşünmemeye calisiyorum ama int de araştırınca etkileniyor insan benim.ilk kiz di cinsiyeti ama 4 aylıkken kaybettim Bu sefer ki ne olur bilmiyorum canim tatlı şeyler çekiyor bazen normalde tatlı çok yemem erkek olucak galiba 😂

bende düşünmemeye calisiyorum ama int de araştırınca etkileniyor insan benim.ilk kiz di cinsiyeti ama 4 aylıkken kaybettim Bu sefer ki ne olur bilmiyorum canim tatlı şeyler çekiyor bazen normalde tatlı çok yemem erkek olucak galiba 😂
İlgisi yok canım ben iki oğlumda hep ekşi yedim🤣

Back
X