Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayır taze anne bebek hemen gözükmez panik yok bende daha görmedim geçen hafta gittim sadece boş keseydi daha cuma gidecem kalp atışı için yani 2 hafta sonra korkma panik yokKizlar bugün doktora gittim 5 hafta 4 günlük hamileyim kese gözüktü cocuk görünmedi doktor 2 hafta sonra tekrar gel dedi boş gebelik mi diye cok korkuyorum başına gelen varsa lütfen benimle iletişime geçsin ..
Canım benim geç döllenme bi önceki hafta cuma gittiğimde 6 haftalıktı adete göre doktor 5 haftalık ama kalp atışını 2 hafta sonra duyalım tam söylerim dedi İnan bende bilmiyorum ama adete göre bugün tam 7+3 canımay inşallah bende durduk yere üzüldüm ağladım ya seninki de mi 5 haftalık ben doktora sordgum da 6 haftaya yakın felan dedi işte
ay iyi sevindimBenimde sekiz de göründü korkma canm
anladim canim ınsallah ikimizin de 2 hafta sonra gözükür 4 ocak da gidicem bende günler nasil geçecek bilmiyorumCanım benim geç döllenme bi önceki hafta cuma gittiğimde 6 haftalıktı adete göre doktor 5 haftalık ama kalp atışını 2 hafta sonra duyalım tam söylerim dedi İnan bende bilmiyorum ama adete göre bugün tam 7+3 canım
Geçmiş olsun canım bende 16haftalik kayıp yaşadım Nisan ayinda çok zordu çok yıprandım o süreçte sen böyle yazınca içim bi tuhaf oldu çok üzüldüm senin içinde bende hamileyim 5 haftalık insallah bir daha yaşamayız böyle birşeyay iyi sevindimbazılarının 12 haftaya kadar görünmüyormuş ilk çocuğumu 4 aylıkken kaybettim onuda ilk gittiğimde 8 haftalık di ultrasonda gözüküyordu kalbi felan atıyordu ama oda cok küçüktü demekki buda küçük olduğu için gözükmüyor
canim bende cok üzüldüm inanki okadar zor bisey ki ..Geçmiş olsun canım bende 16haftalik kayıp yaşadım Nisan ayinda çok zordu çok yıprandım o süreçte sen böyle yazınca içim bi tuhaf oldu çok üzüldüm senin içinde bende hamileyim 5 haftalık insallah bir daha yaşamayız böyle birşey![]()
Bnde 4 gündür sonra gidicem çok heyecanlıyımanladim canim ınsallah ikimizin de 2 hafta sonra gözükür 4 ocak da gidicem bende günler nasil geçecek bilmiyorum
bana haber ver ben bile heyecanlandım senin yerine :)Bnde 4 gündür sonra gidicem çok heyecanlıyım
Bn hiç kötü düşünmüyorum Rabbim onu bana verdiyse almaz dilerim öyle beni cinsiyet merakı saldıbana haber ver ben bile heyecanlandım senin yerine :)
bende düşünmemeye calisiyorum ama int de araştırınca etkileniyor insan benim.ilk kiz di cinsiyeti ama 4 aylıkken kaybettim Bu sefer ki ne olur bilmiyorum canim tatlı şeyler çekiyor bazen normalde tatlı çok yemem erkek olucak galibaBn hiç kötü düşünmüyorum Rabbim onu bana verdiyse almaz dilerim öyle beni cinsiyet merakı saldı![]()
Yok bende Allah nasip ederde görünürse cuma günü göreceğim rendevum var çok heyecanlıyım görelim bizde inşallahcanim bende cok üzüldüm inanki okadar zor bisey ki ..seninki ultrasyonda gozuktumu bebek
ay inşallah haberleşiriz yine bende 2 hafta nasil geçecek diye düşünüyorumYok bende Allah nasip ederde görünürse cuma günü göreceğim rendevum var çok heyecanlıyım görelim bizde inşallah
içim rahatladı teşekkür ederim :) ağlayıp üzülmüştüm oysakiBence bu bir kuruntu.. 5 haftalık hamileyken keseyi bile göremeyenler var, yakında bebek de cıkar meydana![]()
İlgisi yok canım ben iki oğlumda hep ekşi yedimbende düşünmemeye calisiyorum ama int de araştırınca etkileniyor insan benim.ilk kiz di cinsiyeti ama 4 aylıkken kaybettim Bu sefer ki ne olur bilmiyorum canim tatlı şeyler çekiyor bazen normalde tatlı çok yemem erkek olucak galiba![]()
Olur canım inşallahay inşallah haberleşiriz yine bende 2 hafta nasil geçecek diye düşünüyorum
hadi ya olabilir aynen benim de ilk kiz di cok ekşi istiyodu canim turşu turşu suyu felan içiyordum bundada cİlgisi yok canım ben iki oğlumda hep ekşi yedim![]()