Kese rahimde ama tüpe yakin

Limonmiski

Üye
Kayıtlı Üye
3 Eylül 2021
229
163
18
30
Kızlar dün kahverengi lekelerim oldu bugün doktora gittim 6+2 yım adete göre ama kese geç döllenme olabilir dedi doktor 4 günde kese 5 mm'den 8 mm ye yükselmiş. Doktor kahverengiler normal dedi büyümüş kese dedi. Ama şuan tüpün hemen ucunda dedi biz bunun biraz daha assagida ortalarda olmasını istiyoruz dedi. 2 hafta sonra gel bakalım yerine hemde canlanmismi diye bakalım dedi.. böyle olup kesenin yeri değişen oldumu ? Doktor büyüdükçe kayması lazım dedi. Eğer burda büyürse parçalar burayı o zmn seni üniversiteye göndermem gerekir dedi 2 hfta snra belli olucak yani herşey... Bilgisi olan beni aydınlatabilir mi

Merhaba durumunuz nedir.Benimde kahverengi lekelerim var ve kesem tüpe yakın yerleşmiş doktor kesenin yerini beğenmediğini söyledi ama bir ihtimal düzelmede oluryormuş.Siz şuan ne durumdasınız

Banada gebeliğimin başında kornual denmişti sizin anlattığınız gibi çok şükür sağlıkla doğum yaptım zamanla ortalayıp yerini alıyor kese. Forumda ameliyat olanlarda vardı takibi ihmal etmeyin derim ama içinizide ferah tutun

Çok teşekkür ederim.yorumunuz rahatlattı.Cuma günü randevum var hayırlı haberler alırım inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…