Kese sag altta

Ruyalaz

Üye
Kayıtlı Üye
12 Temmuz 2016
39
8
6
34
5 bucuk haftalik hamileyim gecen doktora gittim kese normal.yerinde diil dusuk riski var dedi dun de baska bi doktora gittm kanaman oldumuki dedi bnde hyr dedim neye gore onu solemis bi bakiym dedi kndide bakti normal olmasi gerektigi yerde dedi ama netten bakiorum.kese ortada ve yukarda bnm ki sag allta acaba.dunki doktor bn stres yapmiyim.die mi.soledi kesesi allta olan var mi cok uzuluorum:(

5 bucuk haftalik hamileyim gecen doktora gittim kese normal.yerinde diil dusuk riski var dedi dun de baska bi doktora gittm kanaman oldumuki dedi bnde hyr dedim neye gore onu solemis bi bakiym dedi kndide bakti normal olmasi gerektigi yerde dedi ama netten bakiorum.kese ortada ve yukarda bnm ki sag allta acaba.dunki doktor bn stres yapmiyim.die mi.soledi kesesi allta olan var mi cok uzuluorum:KK43:
sonuçne oldu,progestan veriyorlar düşükriskine karşı, risk varsa bile 9ay devametez sanırım, ilk3 ay dikkat etmek lazım

Merhaba 5 haftalik hamileyim dr muaynesinde kese baya yukarda gelmisti ertesi gun 2 3 damla acik renk kanama ile dr a gittim kese etrafinda bi sorun olmadigini soyledi ve 1 doz proluton depot ıgne verdi ama ulstrasyonda kese biraz daha asagida geldi bana sizin sonucunuz ne oldu

Kese rahmin herhangi bir yerine tutunmus olabilir bu cok onemli degil onemli olan iyi tutunmus olmasi biraz sikintili bir hamilelik gecirirsiniz belki hep asagida tasirsiniz bebeginizi gareketleriniz kisitlanir filan ama illaki dusuk olacak diye hirsey yok.

Kaldiki dusuk olmasi icin sadece kesenin yeri onemli degil. Gelinimle ayni donem hamileydik onun kesesi asagidaydi dusuk riski vardi kanamalari vardi benim kesem cok duzgundu yeri guzeldi riskim yoktu o gecen cuma dogum yapti ben 9. Haftada kalbi durdugu icin kurtaj oldum. Ne kanama oldu ne bisey...

Kese rahmin herhangi bir yerine tutunmus olabilir bu cok onemli degil onemli olan iyi tutunmus olmasi biraz sikintili bir hamilelik gecirirsiniz belki hep asagida tasirsiniz bebeginizi gareketleriniz kisitlanir filan ama illaki dusuk olacak diye hirsey yok.

Kaldiki dusuk olmasi icin sadece kesenin yeri onemli degil. Gelinimle ayni donem hamileydik onun kesesi asagidaydi dusuk riski vardi kanamalari vardi benim kesem cok duzgundu yeri guzeldi riskim yoktu o gecen cuma dogum yapti ben 9. Haftada kalbi durdugu icin kurtaj oldum. Ne kanama oldu ne bisey...

cevabiniz icin tesekkurler bir gun once dr herseyin normal oldugunu soylemisti ama ertesi gun boyle olunca korktum acikcasi Hakkimizda hayirlisi Allah nasip ettiyse onune bisey gecemez ama insan meraklaniyor..sizde hamilesiniz sanirim Allah hayirlisiyla saglikli sihatli kucagimiza almayi nasip etsin Insallah

Back
X