Kese şekil bozukluğu

ayysegul

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
1 Ağustos 2025
2
0
1
30
Merhabalar, tüp bebek ikiz gebelik 6+2 2 gün önce durduk yere kahverengi akıntı oldu zaten Progestan fitil(günde 3) ve dex(günde 2)kullanıyorum. Doktor akıntı olunca 3 günde bir kalçadan Progestan ekle dedi. Bu gece adet olur gibi kırmızı kanamayla uyandım ama pıhtılı ve böyle kıvamlı değil su gibi. Doktor bir kesenin şekli diğerine göre bozuk dedi. Rahim içinde falan hiçbir yerde kanama alanı yok. Kanama şekil bozukluğundan olabilir dedi. Progestanı günde 3 defa 2 kapsül olarak ağızdan alacağım,dex aynı devam, kalçadan da günde 1 defa. Coraspin kullanıyordum bugün kesti.Bu arada kahverengi lekelenmenin olduğu gün çok çok az kalp atışı vardı iki kesenin de. Buna benzer bir şey yaşayan var mı ?

Merhabalar ilk gebeliğim çift yumurta ikizlerime opudan sonra transferden önceki süreçte kendiliğimdem hamile kaldım ilk haftalarda ikisinde de sorun yoktu sonra kanamam başladı ama sizinki gibi az değil yatakta yattığım taraf kan içinde uyanıyordum. Doktora gidiyordum bebekler iyi kanama alanı var ve kullandığınız ilaçlara benzer kullanıyordum. Bir gün kanamam kesildi ve kontrolde geriden gelen bebeğimin kalp atışlarının durduğunu öğrendim o günden beri kanamam da ağrım da kesildi ve diğer bebeğimi sağlıklı doğurdum

Allah bebeğinize uzun ömürler versin. Ben de beklemedeyim ama çok korkuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…