Kese şekli Boyle olan varmı

GAden

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Ocak 2022
534
425
53
36
Merhaba .Kese şekli son kontrollerde ince uzun şekilde. İlk gebeliğimde böyle kese hiç görmemiştim. Kalp atislar rahim yapısı kese vs sağlıklı diyor doktor. Böyle kese gören var mı?8 haftaya yeni girdik bağırsaklarda aşırı siskllnlik var dedi kesenin içinde bebeği bile zor gördük son kontrolde.

Eklentiler

• IMG-20220204-WA0002.webp
    IMG-20220204-WA0002.webp
    17,7 KB · Görüntüleme: 663
Gaz varsa zor gozukur. Doktor soylemistir zaten. Ultrasona gitmeden soda icin 😁

Merhaba .Kese şekli son kontrollerde ince uzun şekilde. İlk gebeliğimde böyle kese hiç görmemiştim. Kalp atislar rahim yapısı kese vs sağlıklı diyor doktor. Böyle kese gören var mı?8 haftaya yeni girdik bağırsaklarda aşırı siskllnlik var dedi kesenin içinde bebeği bile zor gördük son kontrolde.
Benim kesem böyle göründüğünde doktor rahim bebeğe baskı yapıyor, o yüzden böyle görünüyor demişti. Ayrıca progesteron başlatmıştı kese ve bebek rahatlasın diye.
Benim tecrübem böyle ama belki de normaldir 🙃

Gaz varsa zor gozukur. Doktor soylemistir zaten. Ultrasona gitmeden soda icin 😁
Ustune de gittim durumun hatta bir iki gün geride çıktı bebeğin ölçümleri.cok şiş bagrsaklar nereye sigacagini şaşirmis bebek. ölçümleri onemseme . herşey yolunda.sisknlikle alakalı dedi. Tamam Soda içeceğim bir dahakine 🤦🏻‍♀️🤭

Benim kesem böyle göründüğünde doktor rahim bebeğe baskı yapıyor, o yüzden böyle görünüyor demişti. Ayrıca progesteron başlatmıştı kese ve bebek rahatlasın diye.
Benim tecrübem böyle ama belki de normaldir 🙃
Böyle bir ihtiyaç olsa Söylerdi sanırım 😧 bilemedim şimdi 🤦🏻‍♀️

Fasulye gibi olunca erkek diyorlarmış burada okuduklarıma göre 😁Onu da iliştireyim şuraya..Sağlıkla gelsin inşallah🤲

Fasulye gibi olunca erkek diyorlarmış burada okuduklarıma göre 😁Onu da iliştireyim şuraya..Sağlıkla gelsin inşallah🤲
CFD51B09-51F2-44DC-96CA-92C47C880036.webp

arkadaşlar bir de benimkine baksanız acile gitmiştim ultrason ekranından foto çektim kağıt vermediler

Back
X