kese şekli düzelmiş ultrason görüntüsüne bakar mısınız lütfen

efinays

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
18 Aralık 2024
29
4
1
32
6 haftalık hamileyim. geçen hafta doktor bana kesenin şekli bozuk dedi yerleştiği yer aşağıda yukarıda olması gerekiyordu dedi haftaya kürtaj sağlıksız bi gebelik dedi. yarın için kürtaj yapılacaktı normalde ama bugün farklı bi doktora gittim bu doktorda hayır kesenin şekli iyi yerleştiği yer gayet iyi dedi kalp atışını şu an duyamıyoruz haftaya yüksek ihtimalle duyarız dedi ama bir yer gösterdi orada bir şey seyriyordu bak bu aslında kalp atışının olduğunu gösteriyor dedi. kanamaların var yüksek düşük riskin var dedi o yüzden 1 hafta yatmamı söyledi. kürtaj fotoğrafını ekliyorum sizde bakar mısınız. 6 haftalık kese şekli normal mi ? kime inanacağımı şaşırdım

Eklentiler

• IMG_425CE253-D3FB-4DE6-AAA2-CFD165B40F70.webp
    23 KB · Görüntüleme: 54
Kalp atışıni görmüş olabilir duyma için haftaya çağırmış net olmak için kalp atışı gormeseydi o yeri sana gostermezdi bizde ilk gördük sonra duyduk çok erken olduğu için dopler açmıyor drlar zarar vermesin diye yani kısaca kalp atışı var demek istemis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…