Kese şekli hakkında yardım..

soenduar

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Aralık 2011
10
0
36
Balıkesir
Merhaba arkadaşlar aranıza yeni kaltıldım. 6+5 günlük hamileyim. Dün dr .gittim kese şeklini çok begenmediğini söyledi baştan kalp atışını duyamıyorum dedi sonradan evet var dedi. Ama 1 hafta sonra tekrar gel bakalım dedi. Kanaman var mı dedi hayır dedim. Ve bana progynex 50ml iğne verdi 3günde bir.. Aranızda böyle sorun yaşayan oldu mu ? korkuyorum...

moral bozmak ne kadar da kolay! bebeğini allah'a emanet et, bak kalp atışı da ummuyormuşmuş!yerinde olsam dr değiştirirdim.bir gebeye bunu söylemek sadece vesvese sebebi olur.içini ferah tut.

başka doktora git canım. kalp atışını gördüysen ne sorun olacakmış ki. onun cihazında iş yoktur anlayamamıştır.. sen moralini bozma. kanaman olmadığı müddetçe sorun olmaz. Allah kolay hamilelik hayırlı doğumlar versin.

ben de haftaya gideceğim doktoruma kalp atışı için korkuyorum açıkçası inşallah bir sıkıntı olmaz,sen de içini ferah tut gebelik belirtilerin de normal devam ediyorsa kanama filan yoksa hiç korkma ve kesinlikle doktorunu değiştir hiçbir doktor erken dönemde anne adayını strese sokmamalı,Allah'ın izniyle alalım bebişlerimizi kucağımıza:16:

hatta şunu söyleyeyim, her kanama düşük demek değil, benim ilk üç ay sürekli kanamam vardı,şükür ki kızım kucağımda.seninki de sağlıkla gelsin.

öncelikle allah yardımcın olsun kese bozukluğu genelde doktorların sevmediği bi durumdur çünkü bebeğin gelişimi ile ilgili bir sıkıntı vardır ve düşükle sonuçlanır ha her zaman olur mu olmaz... doktorunu dinle eğer sana hitap tarzı hoşuna gitmediyse doktorunu değiştir. çünkü doktorlar herşeyi söylemek zorunda ama buda doğru söyleyecek diye seni incitmesine bir neden değil.. ilaçlar önemlidir aksatma dkkat et kendine

Arkadaşlar moral verdiğiniz için teşekkürler. Bugün balşka bir doktora gittim herşeyin yolunda olduğunu söyledi çok mutlu oldum. iğneyi de kullanmama gerek yokmuş.. çok şükür.. herşey gönlünüzce olsun..

gerçektenmi. :16: çok sevindim arkadaşım. :118: :64: :64: :70: Allah hayırlısıyla bebişini kucağına almayı nasip etsin. :emir_bebek: :nazar: :nazar:
o doktor diplamayı nerden almış acaba. biz doktor olmadığımız halde anladık. bebeğin kalp atışı varsa, kanama olmazsa bir sorun olmaz. ancak senin moralini bozdu. :20: :47: :19: o doktoru buradan protesto ediyorum. :33: ya ona inanıp ilaçları kullansaydın. :20: neyse canım sonuçta iyi haberler almışsın önemli olan o. :16: bir daha hiçbir şeye üzülmemeye çalış. hamiş olduğunu unutma. bebişinde üzülür sonra.

Son düzenleme:
canım öncelikle rabbim bebegini saglıkla elinealmak nasip etsin bende doktor kurbanı oldun sanırım bebegim 7 haftalıkken kurtaşla alındı kalp atışı durmuştu bebegimin 20 günlükken gittmi doktora cahil davranmım dedim ama her gidişimde bi sorun vardı doktor bilemedicneden kaynaklandıgını hep gönderdi tamam rabbim istemedi hayırlısı olsun ama zoruma giden doktorun şimdi sorn nedir araştıracagım demesi iyi olur inş rabbim bebek isteyen herkesede banada haırlısı ile nasip eder bebişi demek istedigim arkadaşım sen kimseye bakma bebgin saglıkla büyür inş

Arkadaşlar moral verdiğiniz için teşekkürler. Bugün balşka bir doktora gittim herşeyin yolunda olduğunu söyledi çok mutlu oldum. iğneyi de kullanmama gerek yokmuş.. çok şükür.. herşey gönlünüzce olsun..

çok sevindim.. allah hayırlısı ile kucağına almayı nasip etsin valla inanılmaz mutlu oldum:46:

canım öncelikle rabbim bebegini saglıkla elinealmak nasip etsin bende doktor kurbanı oldun sanırım bebegim 7 haftalıkken kurtaşla alındı kalp atışı durmuştu bebegimin 20 günlükken gittmi doktora cahil davranmım dedim ama her gidişimde bi sorun vardı doktor bilemedicneden kaynaklandıgını hep gönderdi tamam rabbim istemedi hayırlısı olsun ama zoruma giden doktorun şimdi sorn nedir araştıracagım demesi iyi olur inş rabbim bebek isteyen herkesede banada haırlısı ile nasip eder bebişi demek istedigim arkadaşım sen kimseye bakma bebgin saglıkla büyür inş

üzüldüm ne of off :( ama hayırlısıyla tez zamanda güzel haberlerini duyarız inşallah

harika bi haber çok sevindim senin adına canım,benim anlamadığım doktorlar arasında nasıl bu kadar fark olabiliyor?iyi doktor hele de gebelikte çok önemli.

Back
X