Gebeliğe Hazırlık KESE ŞEKLİNDEN CİNSİYET

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Aylin0816

Üye
Kayıtlı Üye
3 Kasım 2020
188
73
13
31
Merhaba arkadaşlar biliyorum erken ama kese şekline göre cinsiyet belli oluyormuş sanırım anlayan varmı sanırım benimki erkek:halay:

Eklentiler

• WhatsApp Image 2021-01-10 at 21.53.59.webp
    WhatsApp Image 2021-01-10 at 21.53.59.webp
    37,2 KB · Görüntüleme: 203
Yuvarlak olursa kız derler
Pek anlamam ama erkekmi acaba
🥳

Kese şeklinden anlaşılmıyor. Normalde yuvarlak olduğunda kız derler. Benimki yusyuvarlaktı ve oğlum oldu. O yüzden inanmayın öyle şeylere. İnşAllah sağlıkla gelir bebeğiniz.

Merhaba arkadaşlar biliyorum erken ama kese şekline göre cinsiyet belli oluyormuş sanırım anlayan varmı sanırım benimki erkek:halay:
Benim bariz elma gibiydi ve kızım oluyor ben de tutmuştu.yine de kesin bişey denemiyor tabi 🙂

Kese şeklinden anlaşılmıyor. Normalde yuvarlak olduğunda kız derler. Benimki yusyuvarlaktı ve oğlum oldu. O yüzden inanmayın öyle şeylere. İnşAllah sağlıkla gelir bebeğiniz.
İnşallah tabikide sağlıklı olması 1. isteğimiz insan merak ediyor daha 2 ay öğrenmeme

İnşallah tabikide sağlıklı olması 1. isteğimiz insan merak ediyor daha 2 ay öğrenmeme
Bana ilk önce doktorum 100% kız dedi. Hatta ben erkek hissediyorum dedim yok yok kız bu dedi. 1ay sonra erkek çıktı. Önceden yanlış öğrenmektense bence sabredip zamanında daha net öğrenmek en iyisi

Bencede ablasilmaz ya benim bildigim sol olursa kiz sag olursa erkek diyorlar ama o gebeligin ilk haftalarinda belli oluyor kese ortaya gitmeden

Bana ilk önce doktorum 100% kız dedi. Hatta ben erkek hissediyorum dedim yok yok kız bu dedi. 1ay sonra erkek çıktı. Önceden yanlış öğrenmektense bence sabredip zamanında daha net öğrenmek en iyisi
bende erkek hissediyorum, anneler hisseder zaten

Tahminleriniz nedir kızlar. Vajinal bakıldı.🎈

Eklentiler

• C17C6FC6-B8B4-49F7-AE75-93E459F88D20.webp
    C17C6FC6-B8B4-49F7-AE75-93E459F88D20.webp
    30,1 KB · Görüntüleme: 119
kızlar sizce kız mı erkek mi 9 haftalık ultrason görüntüsü 😇

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    21,9 KB · Görüntüleme: 80
Back