Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim bariz elma gibiydi ve kızım oluyor ben de tutmuştu.yine de kesin bişey denemiyor tabiMerhaba arkadaşlar biliyorum erken ama kese şekline göre cinsiyet belli oluyormuş sanırım anlayan varmı sanırım benimki erkek![]()
İnşallah tabikide sağlıklı olması 1. isteğimiz insan merak ediyor daha 2 ay öğrenmemeKese şeklinden anlaşılmıyor. Normalde yuvarlak olduğunda kız derler. Benimki yusyuvarlaktı ve oğlum oldu. O yüzden inanmayın öyle şeylere. İnşAllah sağlıkla gelir bebeğiniz.
Bana ilk önce doktorum 100% kız dedi. Hatta ben erkek hissediyorum dedim yok yok kız bu dedi. 1ay sonra erkek çıktı. Önceden yanlış öğrenmektense bence sabredip zamanında daha net öğrenmek en iyisiİnşallah tabikide sağlıklı olması 1. isteğimiz insan merak ediyor daha 2 ay öğrenmeme
Bencede ablasilmaz ya benim bildigim sol olursa kiz sag olursa erkek diyorlar ama o gebeligin ilk haftalarinda belli oluyor kese ortaya gitmedenMerhaba arkadaşlar biliyorum erken ama kese şekline göre cinsiyet belli oluyormuş sanırım anlayan varmı sanırım benimki erkek![]()
3ayda oluyomuş daha mart ayına çok var meraktan çatlıyorumAcaba ne zaman belli oluyor cinsiyet en erken![]()
benimki tam sola yerleşmişBencede ablasilmaz ya benim bildigim sol olursa kiz sag olursa erkek diyorlar ama o gebeligin ilk haftalarinda belli oluyor kese ortaya gitmeden
bende erkek hissediyorum, anneler hisseder zatenBana ilk önce doktorum 100% kız dedi. Hatta ben erkek hissediyorum dedim yok yok kız bu dedi. 1ay sonra erkek çıktı. Önceden yanlış öğrenmektense bence sabredip zamanında daha net öğrenmek en iyisi
Aynen. Bence ne hissediyorsanız odur. İnşAllah gönlünüzce olsunbende erkek hissediyorum, anneler hisseder zaten
Sol vajinal ultrasyondami yoksa normal karindanmi? Vajinal aynali oluyorbenimki tam sola yerleşmiş
Vajinalmi yoksa karindanmi cekildiMerhaba arkadaşlar biliyorum erken ama kese şekline göre cinsiyet belli oluyormuş sanırım anlayan varmı sanırım benimki erkek![]()
alttan canım ultrasonla göremedikSol vajinal ultrasyondami yoksa normal karindanmi? Vajinal aynali oluyor