Kese solda yardım kızlar.

foca

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Aralık 2010
184
1
46
İzmir
Kızlar kagıdı elime alıp baktıgımda kese sol tarafta gözüküyor şimdi bebiş tahminen kızmı erkekmi??

Kızlar kagıdı elime alıp baktıgımda kese sol tarafta gözüküyor şimdi bebiş tahminen kızmı erkekmi??

eline alıp baktığında soldaysa yüksek ihtimal erkek, ben bugün öğrendim, Allah'ın izniyle bir oğlum olacakmış....

canım soldaysa büyük ihtimalle erkek benimkide soldaydı oğlum oldu bide erkek bebekler kızlara göre daha erken hissediliyo seğirme şeklinde

çok tesekkür ediyorum cevaplarınız için sizede hayırlı hamilelikler dilerim seyirme hareketlenme oluyor karnımda ama daha 4 haftalık çok küçük hayırlısı artık daha zaman var ögrenmeye.

biraz sol tarafımda agrı hissediyordum bebegin orda oldugunu tahmin etmiştim zaten ultrasondad görünce anladım..

benim bebeğimde soldaydı.doğuma kadarda solda kaldı.......................erkek oldu..

ultrasonda soldaysa normalde sağda demektir. halk arasında da sağdaki bebekler de erkek olur derler. benim kese sağdaydı. şuan solda hareketlenme oluyor. kızım olacak inşallah. doktorum da bunu dedi

çok tesekkür ediyorum cevaplarınız için sizede hayırlı hamilelikler dilerim seyirme hareketlenme oluyor karnımda ama daha 4 haftalık çok küçük hayırlısı artık daha zaman var ögrenmeye.

evet canım erkek bebek çok çabuk hissediliyo bence kesin erkek cinsiyeti belli olunca yaz burdan merak ederim benim bebeğim doğdu 5aylık oldu bile darısı sana inş. hayırlı hamilelikler hamileliğinin tadını çıkar çok çabuk geçiyor....

evet canım erkek bebek çok çabuk hissediliyo bence kesin erkek cinsiyeti belli olunca yaz burdan merak ederim benim bebeğim doğdu 5aylık oldu bile darısı sana inş. hayırlı hamilelikler hamileliğinin tadını çıkar çok çabuk geçiyor....

tmm cnm yazarım ama daha çok zaman var benim için zaman geçmek bilmiyor sanki çok sabırsızım hayırlısı artık dedigin gibi zaman su gibi geçiyor...

mrb cnm çok iyi gidiyo allahıma çok şükür daha bi belirtim yok henüz salı günü kalp atıslarını duymaya gidicez belki bir iki hafta sonra baslar bulantım fln ben izmirde oturuyorum sen??

mrb cnm çok iyi gidiyo allahıma çok şükür daha bi belirtim yok henüz salı günü kalp atıslarını duymaya gidicez belki bir iki hafta sonra baslar bulantım fln ben izmirde oturuyorum sen??

:nazar::nazar:maaşallah canım inş. hep iyi gider bulantın olmayabilirde benim hiç bulantım olmadı dinle bakalım kalp atışlarını fasulyenin ben kayseride yaşıyorum

valla benim de soldaydı doktorum ilk erkek dedi iki gün önce kızım olacağını öğrendim.ben de kese değil de çin takvimi tuttu ona bak istersen %90 tutuyor.

anladığım kadarıyla daha cok kucuk hamılesın bence bu haftalarda anlayamazsın 4 haftalık demıssın cınsıyet belırleme topıgıne gır canım orda kesenın konumuna gore cınsıyet belırleme yazıyor ordada 7-8. haftadakı ultrason kagıdında eger bebek kesenın solundaysa erkek sagındaysa kız yazıyor benımde 8. haftada ultrason kagıdında soldaydı ve bebeğim erkek. ama ben ınanmıyorum boyle seylere allah hayırlı saglıklı evlat versın once gerısı bos kızmıs erkekmıs ama tabı merak edersın ama daha erken baslamıssın meraklanmaya yoksa gunler gecmez helede benım doktorum gıbı senın doktorda 16. haftadan once soylemezse gunler cok zor gecer canım

ilk defa böyle bişey duyuyorum :) ilginç ama en gzeli bekleyip görmek :)

benimde sağdaydaydı başta şimdi yayıldı kızım olacak inşallah:)

Allah sağlık versin cinsiyet ne olursa olsun ikiside kıymetli :nazar:

Son düzenleme:
benim bütün batıl inanç belirtileri :) erkek dedi,çin takvimi de öyle gösterdi.ama bugün doktor kız dedi.18 haftalık:)

canım soldaysa büyük ihtimalle erkek benimkide soldaydı oğlum oldu bide erkek bebekler kızlara göre daha erken hissediliyo seğirme şeklinde

slm lovaly angel nasılsın cmn sana msj yazamıyorum çünkü 100 msjı tamamlayamadım henüz bebgim çok iyi saglıklı bir sekilde büyüyor 14+4günlük olduk teyzesi umarım sende iyisindir...

ilk defa böyle bişey duyuyorum :) ilginç ama en gzeli bekleyip görmek :)

benimde sağdaydaydı başta şimdi yayıldı kızım olacak inşallah:)

Allah sağlık versin cinsiyet ne olursa olsun ikiside kıymetli :nazar:

herkes farklı seyler söylüyor kızlar bende anlamadım bakalım artık..

benim dr sağı solu reddediyor malesef ortada dedi sorduğumda
ama solda hissediyorum ve daha 11 haftalıkken pıt pıt atıyordu ve yüzde yetmiş erkek dedi dr

benim dr sağı solu reddediyor malesef ortada dedi sorduğumda
ama solda hissediyorum ve daha 11 haftalıkken pıt pıt atıyordu ve yüzde yetmiş erkek dedi dr

aynıları bendeoluyor 11 haftalıgım ve hissedebiliyorum doktor bendede red etti ve güldü sağı solu yok ortada işte dedi

Back
X