Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlar kagıdı elime alıp baktıgımda kese sol tarafta gözüküyor şimdi bebiş tahminen kızmı erkekmi??
Kızlar kagıdı elime alıp baktıgımda kese sol tarafta gözüküyor şimdi bebiş tahminen kızmı erkekmi??
çok tesekkür ediyorum cevaplarınız için sizede hayırlı hamilelikler dilerim seyirme hareketlenme oluyor karnımda ama daha 4 haftalık çok küçük hayırlısı artık daha zaman var ögrenmeye.
evet canım erkek bebek çok çabuk hissediliyo bence kesin erkek cinsiyeti belli olunca yaz burdan merak ederim benim bebeğim doğdu 5aylık oldu bile darısı sana inş. hayırlı hamilelikler hamileliğinin tadını çıkar çok çabuk geçiyor....
tmm cnm yazarım ama daha çok zaman var benim için zaman geçmek bilmiyor sanki çok sabırsızım hayırlısı artık dedigin gibi zaman su gibi geçiyor...
mrb cnm çok iyi gidiyo allahıma çok şükür daha bi belirtim yok henüz salı günü kalp atıslarını duymaya gidicez belki bir iki hafta sonra baslar bulantım fln ben izmirde oturuyorum sen??
mrb cnm çok iyi gidiyo allahıma çok şükür daha bi belirtim yok henüz salı günü kalp atıslarını duymaya gidicez belki bir iki hafta sonra baslar bulantım fln ben izmirde oturuyorum sen??
canım soldaysa büyük ihtimalle erkek benimkide soldaydı oğlum oldu bide erkek bebekler kızlara göre daha erken hissediliyo seğirme şeklinde
ilk defa böyle bişey duyuyorum :) ilginç ama en gzeli bekleyip görmek :)
benimde sağdaydaydı başta şimdi yayıldı kızım olacak inşallah:)
Allah sağlık versin cinsiyet ne olursa olsun ikiside kıymetli![]()
benim dr sağı solu reddediyor malesef ortada dedi sorduğumda
ama solda hissediyorum ve daha 11 haftalıkken pıt pıt atıyordu ve yüzde yetmiş erkek dedi dr