Kese tahmini

Kumsal69

Üye
Kayıtlı Üye
5 Temmuz 2024
125
18
18
25
5 haftalık cindiyet yorumu yapacak var mı çok küçük ama 😂😍

Eklentiler

• IMG_7690.webp
    IMG_7690.webp
    25,6 KB · Görüntüleme: 43
  • IMG_7686.webp
    IMG_7686.webp
    22,4 KB · Görüntüleme: 39
Merhaba tam 5. Haftada mı göründü ultrasonda bende 4+1 bugün ne zaman gitsem diye düşünüyorum bu arada bence kızzz
Canım karından görülmedi zaten alttan gördük 5+2 haftalık sende kanaman vs olmadığı sürece haftaya git bence

Canım karından görülmedi zaten alttan gördük 5+2 haftalık sende kanaman vs olmadığı sürece haftaya git bence
Tamam canım teşekkür ederim kanama leke vs hiçbiri yok çok şükür sadece sürekli uykum geliyır midem bulanıyor arada bi refl olacak gibi sancı oluyor ya

Tamam canım teşekkür ederim kanama leke vs hiçbiri yok çok şükür sadece sürekli uykum geliyır midem bulanıyor arada bi refl olacak gibi sancı oluyor ya
Benimde öyle doktora sordum normal dedi canım çok yorma kendini dinlen sende 🌸

Canım betan kaçtı ultrasonda göründüğünde benim cumartesi ikindin 118 bu sabah 246 çıktı normalde yarın regl günüm
Aşkım ben en son 28 nisanda vermiştim 270 ti afedersin dün ilişkiye girdik bugün pembe lekelenmem oldu öyle o yüzden doktora gittim normal biraz yükselmesini bekleyecektim domtora söyledim ilişkiden sonra nomral zararsızdıe büyük ihtimalle dedi ama karındna gözükmedi alttan da büyük ihtimalle binlerde filandır

Aşkım ben en son 28 nisanda vermiştim 270 ti afedersin dün ilişkiye girdik bugün pembe lekelenmem oldu öyle o yüzden doktora gittim normal biraz yükselmesini bekleyecektim domtora söyledim ilişkiden sonra nomral zararsızdıe büyük ihtimalle dedi ama karındna gözükmedi alttan da büyük ihtimalle binlerde filandır
Anladım canım çok sağol sağlıkla büyüsün bebeğiniz

Back
X