- 29 Kasım 2020
- 129
- 57
- 18
- 29
- Konu Sahibi Yagmurizmmm06
6+2 haftalık hamileyim. Doktor keseyi gördü ama bebeği goremedi. Tekrar beta istedi ve coraspin verdi. Başına gelen var mı sonradan bebeği gören oldu mu?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
6. Haftada gittim kese var bebek yoktu. 8. Hafta gittim hem bebeği gördük hem kalp atışını duyduk.. smdi beşiğinde uyuyor6+2 haftalık hamileyim. Doktor keseyi gördü ama bebeği goremedi. Tekrar beta istedi ve coraspin verdi. Başına gelen var mı sonradan bebeği gören oldu mu?
Bende leke gibi böyle. Coraspin verdi doktor ve bekleyelim 1 hafta daha dedi. İnşallah görünür ya çok korkuyorum6. Haftada gittim kese var bebek yoktu. 8. Hafta gittim hem bebeği gördük hem kalp atışını duyduk.. smdi beşiğinde uyuyor![]()
Yani nasıl oluyor geç döllenme olunca. Kese 6 hafta ama bebek 4 hafta mı oluyorGec dollenmiş olabilir
Hakinizda hayirlisi
Adete yakin yumurtluyorsun ya gec dolleniyor kesede bebekde hemen gozukmuyoYani nasıl oluyor geç döllenme olunca. Kese 6 hafta ama bebek 4 hafta mı oluyor
Saglikli ilerlememis malesefKızlar betama baktı doktor. 4 ekimde 3237 çıkmıştı. 08 Ekim yani bugün 7862 çıktı. 2 katı artmadı sanırım bu ne demek???
Saglikli ilerlememis malesef![]()
Çıkan sonuç 6+1 e göre çok mu düşükSaglikli ilerlememis malesef![]()
Artış iyi değil 12000 civarı çıkması lazımdıÇıkan sonuç 6+1 e göre çok mu düşük![]()
Geç dollenmeden dolayı olabilir mi peki?Artış iyi değil 12000 civarı çıkması lazımdı
Bilmiyorum kiGeç dollenmeden dolayı olabilir mi peki?