Çok teşekkür ederim cevabınız için geç döllenme olarak adetin 15.gunu olan ilişkiden şüpheleniyorum insan Rabbine herşey için teslim oluyor ama yine de düşünmeden olmuyor yıpratıcı süreçler bunlar adetten iki gün önce yerleşme lekelenmem oldu erken öğrendim o yüzden beklemesi sıkıntılıCoraspirin bi zararı yok kullanabilirsin doktorun bi sorun olsa vermezdi zaten 10. Haftaya kadar beklicek muhtemelen
Geç döllenme ihtimalin var şuan takipte kal ilaçlarını kullan kurumdan kuruma ölçüm fark ediyor kesen gözükmüş artık beta bakmana gerek yok kalp atışı için beklicek doktorda iyi düşün iyi olsun inş
Farklı farklı yerlerde mi verdiniz testiÇok teşekkür ederim cevabınız için geç döllenme olarak adetin 15.gunu olan ilişkiden şüpheleniyorum insan Rabbine herşey için teslim oluyor ama yine de düşünmeden olmuyor yıpratıcı süreçler bunlar adetten iki gün önce yerleşme lekelenmem oldu erken öğrendim o yüzden beklemesi sıkıntılı
Evet 316 ve 1331 olanı devlet hastanesinde verdim 1500 olanı ozeldeFarklı farklı yerlerde mi verdiniz testi
Benm de başıma geldi farklı yerlerde verdiğim için. Aynı yerde vermek gerekiyormuş. Sağlıkla kucağınıza alın inşallahEvet 316 ve 1331 olanı devlet hastanesinde verdim 1500 olanı ozelde
Ne oldu sonuc bebeginiz sizinle mi bende ayni durumu yasiyorum kese gorduk ilk degerim 2730 du 2 gun sonra 4740 oldu dojtor sagliksiz olabilor filan dedi bende korkuyorumArkadaşlar özelde 1500 çıkmış demiştim ya kan sonucumu aynı gün devlette istedi doktor o kan sonucu 4960 çıkmış arada bu kadar fark var yani 1331 den 8 gün sonra 4960 çıkmış yine düşük degilmi %60 oranında artış varmı bunda
Ben 9 haftalık oldum ama bebek gorulmedi ve kalp atışı duyulmadı 6 haftalık görünüyor sadece yolksac var beri hafta daha bekleyelim dedi doktor ondan sonra belli olacakNe oldu sonuc bebeginiz sizinle mi bende ayni durumu yasiyorum kese gorduk ilk degerim 2730 du 2 gun sonra 4740 oldu dojtor sagliksiz olabilor filan dedi bende korkuyorum
Ne oldu sonuclar nasil merak ettim bende beklemedeyim hala insallah gozukmustur bebisinizBen 9 haftalık oldum ama bebek gorulmedi ve kalp atışı duyulmadı 6 haftalık görünüyor sadece yolksac var beri hafta daha bekleyelim dedi doktor ondan sonra belli olacak
Malesef şuan hastane yolundayim kürtaj oldum görünmedi kesede büyümedi 6.haftada durdu en fazla bır iki milim.buyuyorNe oldu sonuclar nasil merak ettim bende beklemedeyim hala insallah gozukmustur bebisiniz
Malesef şuan hastane yolundayim kürtaj oldum görünmedi kesede büyümedi 6.haftada durdu en fazla bır iki milim.buyuyo
Cok cok gCok gecmis ols
Cok gecmis olsun rabbim insallah tez zamanda doldururur kucaginizi benimde kese gozuktu ama hcg degerim iki kat artmadi bende cok endiseliyim rabbim yardimcimiz olsunMalesef şuan hastane yolundayim kürtaj oldum görünmedi kesede büyümedi 6.haftada durdu en fazla bır iki milim.buyuyor
. Sağolun amin Rabbim sizinkini ve tüm isteyenlerin kinide doldursunCok cok g
Cok gecmis olsun rabbim insallah tez zamanda doldururur kucaginizi benimde kese gozuktu ama hcg degerim iki kat artmadi bende cok endiseliyim rabbim yardimcimiz olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?