Kese var bebek görünmüyor

Manolyaca

Üye
Kayıtlı Üye
17 Ağustos 2022
96
12
8
38
Merhaba 5 haftalık hamileyim kese var bebek görünmüyor boş gebelik değildir dimi 😔

korkmayın daha çok erken 6.haftada görünecektir , bir de hastanelerin ultrason cihazları çok farkettiriyor, devlet hastanelerinin cihazları eski karından göremiyorlar vajinal bakıyorlar direk, imkanınız varsa iyi bir ultrason cihazı olan özel hastaneye gidebilirsiniz

Benimde kese vardı bebek yoktu boş gebelik olduğu için kürtaj oldum. 5 hafta çok çok erken zaten beni 8 haftaya kadar bekletmişlerdi boş gebelik olduğunu anlamak için

korkmayın daha çok erken 6.haftada görünecektir , bir de hastanelerin ultrason cihazları çok farkettiriyor, devlet hastanelerinin cihazları eski karından göremiyorlar vajinal bakıyorlar direk, imkanınız varsa iyi bir ultrason cihazı olan özel hastaneye gidebilirsin

daha baya erken beklemeniz gerekiyor

Kızlar 5 haftalıkken bebeğin görünmesi çok zor. Bende gitmiştim sadece kese göründü. Bugün 6+3üm bebeği de kalp atışını da duyduk. Sabredin ve kötü düşünmeyin. Sabır 🤲

Merhaba 5 haftalık hamileyim kese var bebek görünmüyor boş gebelik değildir dimi 😔
Ultrason kagidin var mı ,?? Boş gebeliklere kesenin icinde hiç birşey olmuyormuş internette baktım kendini korkutma cnM ALLAH büyük inşallah bebeklerimizi sağ salim görürüz 🤲💕 amin

Back
X