Kese var bebek henüz gözükmüyor

Iyi günler kizlar lutfen yardım ediiinn 🙁🙁 ben 5+0haftalikken ultrasona girdim. Kese 7.4 milimdi 6+0 haftalikken yine girdim kese 18mlim olmus fakat içinde bebek gozukmuyor.bebegin görünmemesi normal mi 7-8.haftada gorunur diyorlar ama daha once basiniza geldi mi boyle bir sey😔🙏 ama 3 4gündür sürekli midem bulaniyor ve sabahlari kusuyorum. Bas donmem cok fazla neden acaba bos gebelik veya degil diyeblir miyizz😕😕 lütfen yardim ediinn🙁🙁
[/QUO
Iyi günler kizlar lutfen yardım ediiinn 🙁🙁 ben 5+0haftalikken ultrasona girdim. Kese 7.4 milimdi 6+0 haftalikken yine girdim kese 18mlim olmus fakat içinde bebek gozukmuyor.bebegin görünmemesi normal mi 7-8.haftada gorunur diyorlar ama daha once basiniza geldi mi boyle bir sey😔🙏 ama 3 4gündür sürekli midem bulaniyor ve sabahlari kusuyorum. Bas donmem cok fazla neden acaba bos gebelik veya degil diyeblir miyizz😕😕 lütfen yardim ediinn🙁🙁
canım korkma karnın geniştir yada bebek keseye geç yerleşmiştir 10 haftadan önce tıbbı hiçbirşey dusunme

[/QUOT
Biraz daha bekle ben bebeği ve kalp atışını 8.haftada görmüştüm canım
Canını sıkma endişe etme banada boş gebelik dediler bütün gün aglamaktan canım cıktı hatta 3 kez ultrasyonla baktılar göremediler doktor alıcaz dedi sonra başka bir doktora gittim aşagıdan baktı ultrasyonla kalp atışlarını da duydum bebegimide gördüm hiç korkmayın iyi bir doktor bulun böyle şeyler olabiliyor şerefsiz doktora hakkımı helal etmiyorum beni perişan etti Allaha cok şükür bebişim sag saglıklı seninkide öyledir hiç korkma canım iyi bir doktor bul attan utrasonla baktır

Mrb hanımlar ben geçen pazartesi doktora gittim ultrasonla bakti küçücük kese vardı 1 veya 2 haftalık hamilesin dedi kesenin görünmesi normalmi

Son adet tarihini baz aldığında 5-6 haftaya denk geliyorsa veya beta hcg 3000 i geçtiyse alttan 5000 i geçtiyse karından ultrason ile görebilir canım

Son adet tarihini baz aldığında 5-6 haftaya denk geliyorsa veya beta hcg 3000 i geçtiyse alttan 5000 i geçtiyse karından ultrason ile görebilir canım
2 hafta once 393.3 beta hcg sonra bi hafta sonra doktora gittim keseyi gorunce betaya bakmadı 1 veya 2 haftalik dedi ama en erken 4 veya 5 haftalikken goruluyomus kese

Back
X