Kese var bebek yok yardim edin cok kotuyum

mucize33

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Kasım 2014
158
77
28
36
Ben 6 haftalik tupbebekle hamile kaldim bugun doktora gittik kese var bebek yok.kese 14 mm doktor bos gebelik olabilecegjni soyledi haftayada gorunmezse kurtaj olacam cok kotuyum boyle olup bebegi goren varmi

Bende de 6+2 de dr "kese var ama bebek yok, boş gebelik galiba, haftaya kadar bekleyelim sonra kürtaj yaparız" deyip umut vermemişti. Cuma olduğu için başka hastaneye gitmedim. 3 gün boyunca ağlamaktan harap oldum. Pztesi başka hastaneye gittim dr ultrasonda bakıp kalp atışını bile dinletti. Şimdi 6,5 aylık hamileyim ve çok şükür bi sıkıntım yok. Kendini üzme, bazı dr lar çok acımasız olabiliyor, moral verip bunların normal olduğunu söylemek yerine hemen kürtaj diyebiliyor. Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah.

Bende de 6+2 de dr "kese var ama bebek yok, boş gebelik galiba, haftaya kadar bekleyelim sonra kürtaj yaparız" deyip umut vermemişti. Cuma olduğu için başka hastaneye gitmedim. 3 gün boyunca ağlamaktan harap oldum. Pztesi başka hastaneye gittim dr ultrasonda bakıp kalp atışını bile dinletti. Şimdi 6,5 aylık hamileyim ve çok şükür bi sıkıntım yok. Kendini üzme, bazı dr lar çok acımasız olabiliyor, moral verip bunların normal olduğunu söylemek yerine hemen kürtaj diyebiliyor. Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah.
Bende kaç gündür ağlıyorum mahvoldum ben çok zor hamile kaldım tupbebekle şimdi umutlanmisken böyle olması anlatmama ama çok kötü oldum.ınş benim içinde bu mucize olur.sözde yavrunuzu sağ salim kulağınıza alırsınız ins

Back
X