Yasmnn__ {Meleğimm} Kayıtlı Üye 17 Ekim 2016 760 1.061 63 6 Kasım 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi Yasmnn__ #1 Merhaba hanımlar doktor kontrolunden geldim bugün 5+3 üm keseyi gördük çok şükür ama bebeğü göremedik doktor 3 hafta sonra çağırdır ozamana kalp atışı da duyulur demi 8 hafta bitmiş olcak Ayrıca bebek gozukmemesi normal mi?
Merhaba hanımlar doktor kontrolunden geldim bugün 5+3 üm keseyi gördük çok şükür ama bebeğü göremedik doktor 3 hafta sonra çağırdır ozamana kalp atışı da duyulur demi 8 hafta bitmiş olcak Ayrıca bebek gozukmemesi normal mi?
Anti Depresan ☁ ATATÜRK ☁ Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 23 Temmuz 2014 5.359 17.566 498 6 Kasım 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi Yasmnn__ #2 Gayet normal. Endişe etmenize gerek yok :) Hayırlı olsun .Sağlıcakla gelsin
Yasmnn__ {Meleğimm} Kayıtlı Üye 17 Ekim 2016 760 1.061 63 6 Kasım 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi Yasmnn__ #3 Anti Depresan .!.: Gayet normal. Endişe etmenize gerek yok :) Hayırlı olsun .Sağlıcakla gelsin Genişletmek için tıkla... Amin inşallah canım sağol.
Anti Depresan .!.: Gayet normal. Endişe etmenize gerek yok :) Hayırlı olsun .Sağlıcakla gelsin Genişletmek için tıkla... Amin inşallah canım sağol.
Anti Depresan ☁ ATATÜRK ☁ Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 23 Temmuz 2014 5.359 17.566 498 6 Kasım 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi Yasmnn__ #4 Yasmnn__ .!.: Amin inşallah canım sağol. Genişletmek için tıkla... Ben ilk gittiğimde keseyi bile göremedim kalınlaşma var dendi. Sonra keseyi gördüm bebek yoktu.. Tekrar gittim bebeği öyle gördüm Hepsi peş peşe oldu bende çok endişe etmiştim ama çok normalmiş :)))
Yasmnn__ .!.: Amin inşallah canım sağol. Genişletmek için tıkla... Ben ilk gittiğimde keseyi bile göremedim kalınlaşma var dendi. Sonra keseyi gördüm bebek yoktu.. Tekrar gittim bebeği öyle gördüm Hepsi peş peşe oldu bende çok endişe etmiştim ama çok normalmiş :)))
Yasmnn__ {Meleğimm} Kayıtlı Üye 17 Ekim 2016 760 1.061 63 6 Kasım 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi Yasmnn__ #5 Anti Depresan .!.: Ben ilk gittiğimde keseyi bile göremedim kalınlaşma var dendi. Sonra keseyi gördüm bebek yoktu.. Tekrar gittim bebeği öyle gördüm Hepsi peş peşe oldu bende çok endişe etmiştim ama çok normalmiş :))) Genişletmek için tıkla... Evet canım insan ister istemez telaşlanıyor, bide benim 2 düşüğüm oldu
Anti Depresan .!.: Ben ilk gittiğimde keseyi bile göremedim kalınlaşma var dendi. Sonra keseyi gördüm bebek yoktu.. Tekrar gittim bebeği öyle gördüm Hepsi peş peşe oldu bende çok endişe etmiştim ama çok normalmiş :))) Genişletmek için tıkla... Evet canım insan ister istemez telaşlanıyor, bide benim 2 düşüğüm oldu