Kese var bebek yok

Uyumsuzz

Üye
Kayıtlı Üye
19 Ocak 2021
174
119
23
27
Merhaba arkadaşlar kan testimde beta 3095 cıktı fakat bugün doktora gittim ultrasonda doktor sadece keseyi gördü geç yumurtlama mı döllenme mi olabilir dedi tam hatıryalamıyorum. Sizce bu neyin nesiii 😔😔 adet hesaplamalar göre 5 hafta olması lazım ama doktor göremedi bebeği

Merhaba arkadaşlar kan testimde beta 3095 cıktı fakat bugün doktora gittim ultrasonda doktor sadece keseyi gördü geç yumurtlama mı döllenme mi olabilir dedi tam hatıryalamıyorum. Sizce bu neyin nesiii 😔😔 adet hesaplamalar göre 5 hafta olması lazım ama doktor göremedi bebeği
Geç döllenme olma ihtimali var umarım bebek de en kısa zamanda görünür sağlıklı bir şekilde ilerler 🙏

Zaten beta 3000 kem bebek gözükmez bir hafta sonra ancak gözükür boşuna endişelenme

Bizde 5+2 de sadece keseyi gördük. 2 hafta sonrasına kalp atışı duymak için randevu verdi doktor. Acele etmeyin bence.

doktora erken gitmek olayları bilmeyince insanı paniğe sürüklüyor böyle :)

ben aile hekimimin önerisi ile 8. Hafta gittim doktora. Bana 7nin sonuna doğru gidersen hem kese hem bebek görünür de hem de kalp atışı duyarsın. Öncesinde de gebe psikolojisine girme demişti.

şu an senin de yapman gereken sabretmek. 2 hafta sabret sadece.

doktora erken gitmek olayları bilmeyince insanı paniğe sürüklüyor böyle :)

ben aile hekimimin önerisi ile 8. Hafta gittim doktora. Bana 7nin sonuna doğru gidersen hem kese hem bebek görünür de hem de kalp atışı duyarsın. Öncesinde de gebe psikolojisine girme demişti.

şu an senin de yapman gereken sabretmek. 2 hafta sabret sadece.
Aynen bende öğrendım şimdi sabır inşallah teşekkür ederim ☺

Zaten önce kese görünüyor sonra bebek. Acele etmeyin görünür inşallah.

Back
X