- 19 Ocak 2024
- 14
- 6
- 1
- 25
- Konu Sahibi BooksandCats
-
Canım ben 6+4 de gittim kese vardı bebek yoktu bende çok korktum bir hafta sonra bakalım dedi doktorum bir hafta sonra bebişi gördük ultrasona göre 6+3 dedi doktor geç döllenme olmuş dedi korkma ben boşuna stres yapmışım bir hafta bunalıma girmiştim hepsi boşunaymışsende görüceksinMerhabalar. SAT'me göre 6+2 günlük gebeyim fakat bugün doktor kontrolünde kesem 7 mm göründü bebek henüz görünmüyor. İlk gebeliğim olduğu için de çok tedirgin oldum doktor geç döllenme olabilir ya da sağlıksız bir bebektir dedi 10 gün sonra tekrar gidicem. Daha önce böyle bir şey yaşamış olan var mı?
Umarım öyledir pazartesi günü gittiğimde 3mm ölçülmüştü bugün 7mm ölçüldü 29unda tekrar gidicem umarım bebek görünürCanım ben 6+4 de gittim kese vardı bebek yoktu bende çok korktum bir hafta sonra bakalım dedi doktorum bir hafta sonra bebişi gördük ultrasona göre 6+3 dedi doktor geç döllenme olmuş dedi korkma ben boşuna stres yapmışım bir hafta bunalıma girmiştim hepsi boşunaymışsende görüceksin
Görünür canımUmarım öyledir pazartesi günü gittiğimde 3mm ölçülmüştü bugün 7mm ölçüldü 29unda tekrar gidicem umarım bebek görünür
Geç döllenme olabilir ben 8. Haftada bebeği gördümMerhabalar. SAT'me göre 6+2 günlük gebeyim fakat bugün doktor kontrolünde kesem 7 mm göründü bebek henüz görünmüyor. İlk gebeliğim olduğu için de çok tedirgin oldum doktor geç döllenme olabilir ya da sağlıksız bir bebektir dedi 10 gün sonra tekrar gidicem. Daha önce böyle bir şey yaşamış olan var mı?
Aynı durumdayım. 7 hafta ikici kontrol için gittik yoslak var dedi bebek yok dedi.tedavi ilaçları kesmem ve kürtaj olmamı söylediMerhabalar. SAT'me göre 6+2 günlük gebeyim fakat bugün doktor kontrolünde kesem 7 mm göründü bebek henüz görünmüyor. İlk gebeliğim olduğu için de çok tedirgin oldum doktor geç döllenme olabilir ya da sağlıksız bir bebektir dedi 10 gün sonra tekrar gidicem. Daha önce böyle bir şey yaşamış olan var mı?
İnşallah görürsün bebeğini bu stres çok farklı bişeymişAynı durumdayım. 7 hafta ikici kontrol için gittik yoslak var dedi bebek yok dedi.tedavi ilaçları kesmem ve kürtaj olmamı söylediben ilaçlarımı kullanacağım bir iki hafta daha beklemek istiyorum. Allah büyük perşembe günü başka doktor kontrolüne gideceğim.insallah bebeği görmek nasip olur inşallah rabbim kimsenin sevincini kursağında bırakmasın.
Amin canım allah razı olsun inşallahİnşallah görürsün bebeğini bu stres çok farklı bişeymiş
Siz gördünüz mü bebeğiniziİnşallah görürsün bebeğini bu stres çok farklı bişeymiş
Ben 29unda gidicem tekrardan 10 gün sonra gel demişti banaSiz gördünüz mü bebeğinizi
Anladım canım hayırlısı olsun inşallahBen 29unda gidicem tekrardan 10 gün sonra gel demişti bana
Gördük çok şükür kalp atışını da duyduk siz de durumlar nasıl umarım sizin de bebeğiniz iyidirSiz gördünüz mü bebeğinizi
Missed gebelikmis benimki ölü gebelik bebek olmuş kalp atmiyordu. Pazartesi günü kurtaj oldum nasibim buymuş. Hayırlısı buymuş hakkımda. Rabbim sizin evladınızı korusun inşallahGördük çok şükür kalp atışını da duyduk siz de durumlar nasıl umarım sizin de bebeğiniz iyidir
Canım çok geçmiş olsunMissed gebelikmis benimki ölü gebelik bebek olmuş kalp atmiyordu. Pazartesi günü kurtaj oldum nasibim buymuş. Hayırlısı buymuş hakkımda. Rabbim sizin evladınızı korusun inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?