• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kese var bebek yok

Slm ben de aynı durumu yasiyorum ama daha bu pazar teysi gününe kadar kese var Bebek yoktu ama bugün gittim bu sefer Bebek göründü bu sefer kalp atışı yok bana da boş gebelik diyorlardı sence umutlanmalimiyim biraz kanamam var
Selam hastane ve doktor aynı mıydı acaba farklıysa ondan kaynaklıda ilk başta görünmemiş olabilir bazı makinelerde daha net görünüyor

Selam hastane ve doktor aynı mıydı acaba farklıysa ondan kaynaklıda ilk başta görünmemiş olabilir bazı makinelerde daha net görünüyor
Daha önce hep devlet Hastanesi'ne gittim bu sefer özele gittim özelde direk ultrasonu olur vurmaz ben de gördüm hatta hocam bu bebek mi diye sordum evet dedi neden dedim daha önce boş gebelik deniyordu yok dedi belki gebelik var bebek var ama kalp atışı yok işte gösterdim bazı filmleri ultrasonları falan dedi evet görünmemiş ama ben şu an görüyorum

Daha önce hep devlet Hastanesi'ne gittim bu sefer özele gittim özelde direk ultrasonu olur vurmaz ben de gördüm hatta hocam bu bebek mi diye sordum evet dedi neden dedim daha önce boş gebelik deniyordu yok dedi belki gebelik var bebek var ama kalp atışı yok işte gösterdim bazı filmleri ultrasonları falan dedi evet görünmemiş ama ben şu an görüyorum
İnşallah en yakın zamanda kalp atışınıda duyarsınız 💖 bende özelde gittiğimde bebeği gördük 2 farklı devlet hastanesine gittim bebek yoktu neden makineler arası bu kadar farkediyo anlamıyorum olan biz annelere oluyor

İnşallah en yakın zamanda kalp atışınıda duyarsınız 💖 bende özelde gittiğimde bebeği gördük 2 farklı devlet hastanesine gittim bebek yoktu neden makineler arası bu kadar farkediyo anlamıyorum olan biz annelere oluyor
Aynen de insalah kal atışını duymuşsunuzdur benim doktorda eğer kalp atışını duyarsak adet gününü deyistiricez dedi insalah hayirlisiyla bende duyarim

Aynen de insalah kal atışını duymuşsunuzdur benim doktorda eğer kalp atışını duyarsak adet gününü deyistiricez dedi insalah hayirlisiyla bende duyarim
Maalesef bebeği gördük ama gelişimi durmuş kürtaj olmak zorunda kaldım , çok uzun süredir istiyorduk ama nasip değilmiş Allah her anneye sağlıklı gebelik yaşatsın bebeklerini kucağına almayı nasip etsin inşallah .

Selam, bende hiç yolk sac ve embriyo görünmedi kürtajla sonlandırıldı. 7.5 haftaydim. Yani umutlanma konusu biraz sıkıntılı yorum yapamıyorum çünkü umut et desem tam tersi de olabilir. Herkesin süreci aynı değil, doktorun ne diyor şu an kanaman vs oldu mu.
Canım geçmiş olsun 🥲 hevesle sona kadar okudum mesajları belki güzel bitmiştir hikayesi diye ama.. sağlık olsun. Hayırlısı böyleymiş

Maalesef bebeği gördük ama gelişimi durmuş kürtaj olmak zorunda kaldım , çok uzun süredir istiyorduk ama nasip değilmiş Allah her anneye sağlıklı gebelik yaşatsın bebeklerini kucağına almayı nasip etsin inşallah .
Amin 🤲🏻 Rabbim kucağını boş bırakmasın inşallah 🙏🏼 Geçmiş olsun ❤️‍🩹

Canım geçmiş olsun 🥲 hevesle sona kadar okudum mesajları belki güzel bitmiştir hikayesi diye ama.. sağlık olsun. Hayırlısı böyleymiş
Çok teşekkür ederim, aynen öyle yıpratıcı süreç psikolojisi berbat bir his hala toparlamaya çalışıyorum ama olduğu kadar

Bende bugün Dr gittim progestan hapım bitti kahve lekelenmem oluyordu onun için kullanıyordum 6+3 deyiz kese çok iyi dedi yanlış duymadiysam kesen 14mm dedi ama içi görünmedi alttan bakmak istedi ben istemedim üstten baktı tekrar Beta istedi ayın 8 de tekrar gidicem kendi Doktoruma

Bende bugün Dr gittim progestan hapım bitti kahve lekelenmem oluyordu onun için kullanıyordum 6+3 deyiz kese çok iyi dedi yanlış duymadiysam kesen 14mm dedi ama içi görünmedi alttan bakmak istedi ben istemedim üstten baktı tekrar Beta istedi ayın 8 de tekrar gidicem kendi Doktoruma
Canım Bebek göründü mü sonradan

Arkadaşlar merhaba 2 gün önce 5+6 da gittim kese var bebek yok sonra dün gece çamur gibi kahverengi akıntım oldu peçeteye sildiğimde adet kanaması gibi bir görüntüde ama çamur gibi kahverengi bugün tekrar hastaneye gittim yine kese var bebek yok alttan ultrasonla bakıldı yine kesenin içinde bebek göremedi 17-18 mm arasında kese dedi sanki çokta sağlıklı kese büyümüyor dedi ama içime sindiremiyorum 6 haftalığım şuan 12 Ekim son adet tarihim geç döllenme ile hamile kalıyorum doktor sağlıksız gebelik boş gebelik dedi kürtaj dedi ben beklemek istiyorum dedim 1 hafta daha memlekete gidecem orda da başka doktora da göstermek istedim olduğumuz yerde bir doktor var onunla sınırlı kalmak istemiyorum ya ben 12 ekimde değil 3 kasımda hamile kaldığımı düşünüyorum yani şuan benim tahminime göre daha yeni 4.5-5 haftalık olması lazım böyle durum yaşayan varmı
Bende gittim bana kese var bebek yok dediler 1 hafta sonra gel Bebek yoksa kürtaj yapacaz dediler ben gitmedim 1 ay sonra gittim dedi bebek var

Back
X