- 17 Aralık 2011
- 211
- 179
- 103
- Konu Sahibi bitanecikk
-
Bana direkt kürtaj dediler çok üzüldüm hafta içi araştırma hastanesine gidicem inşallah güzel bir şeyler görürürz yıkıldık resmen..ne yapacağımı bilemedim bekleyeceğimi söyledimCanım biraz daha bekle, benim ilk gebeliğimde geç.döllenme olmuştu. 7. Haftada kalp atışı duyamadık. Sonraki gittiğimde bebek büyümüştü, görünüyodu ama ölmüştü. Oda bende olan virüs yüzünden. Snin artış hala devam ediyor. Bekle biraz daha zaten sağlıksızsa kanaman gelir. Benim kalp atışı duyulmadığı halde doktorum istersen bekle başka doktorlara da git bi sakıncası yok ama kanaman artınca gel demişti
Bekle canım biraz daha bol bol dua et Rabbimden ümit kesilmezBana direkt kürtaj dediler çok üzüldüm hafta içi araştırma hastanesine gidicem inşallah güzel bir şeyler görürürz yıkıldık resmen..ne yapacağımı bilemedim bekleyeceğimi söyledim
Mrb canim benim basima buna benzer bisey geldi ama malesef kürtaj oldum ben hic sikma canini bebek gelişmiyosa sağlikli gebelik degildir ilk bebeginmi?sen yinede 8. Haftaya kadar bekle ben beklemiştim5 ağustosta ddd
devlet hastanesindeki doktoruma gittim sat a göre 9 haftalık normalde 7 haftalık olan bebeğim görülmedi.sen hazır ol bi şey yeme dedi kürtaj yapacağını anladığımda yıkıldım.hcg ve radyoloğa gönderdi.hcg 10 bin çıktı geçen hafta da 10 bindi.radyolog bebeği gördüğünü kalp atışını da zayıf bi şekilde duyduğunu söyledi.ama rapora kalp atışı net olmadığı için yazmadı.bebeği 6 haftaya uyumlu görmüş.doktorumun yanına çıktım.geçen hafta görünmüyor daha küçük annesi diyen doktor ben aslında geçen hafta görmüştüm radyolog da 6 haftaya uyumlu görmüş demek bebek gelişmemiş haftaya hazırlıklı gel göremezsek alırız dedi.ben dayanamadım özele gittim 6 ağustosta ordaki doktor da göremedi hcg progesteron İstedi ve radyoloğa gönderdi.hcg 15 bin progesteron 10,4 çıktı.radyolog göremediğini söyledi ben çok ısrar edince şurda bir şey var ama net değil böyle görünmemeliydi dedi.rapora ölü fetüs? yazmış.doktorum da kürtaj dedi kabul etmedim.çıldırcam çok üzgünüm var mı başına böyle bi şey gelip bebeğini kucağına alan
4,5 yaşında bir kızım var çok şükür..ben de hayırlısı diyorum önemli olan her zaman sağlık..üzülüyor muyum evet duyunca yıkıldım çok ağladım çünkü isim bile belirlemiştim ama sağlıksız olup bir ömür acı çekeceğime Allah kızıma sağlıklı ömür versin bir ay üzülürüm..Allah tan her şeyin hayırlısı ama eşim hala ümit besliyo..bebeğimi göreceksem bile inşallah sağlıklı bir bebek nasip eder Rabbim..Mrb canim benim basima buna benzer bisey geldi ama malesef kürtaj oldum ben hic sikma canini bebek gelişmiyosa sağlikli gebelik degildir ilk bebeginmi?sen yinede 8. Haftaya kadar bekle ben beklemiştim
Ordudami yaşıyosun?4,5 yaşında bir kızım var çok şükür..ben de hayırlısı diyorum önemli olan her zaman sağlık..üzülüyor muyum evet duyunca yıkıldım çok ağladım çünkü isim bile belirlemiştim ama sağlıksız olup bir ömür acı çekeceğime Allah kızıma sağlıklı ömür versin bir ay üzülürüm..Allah tan her şeyin hayırlısı ama eşim hala ümit besliyo..bebeğimi göreceksem bile inşallah sağlıklı bir bebek nasip eder Rabbim..
kürtajdan ne kadar sonra hamile kaldın?ben kürtaj oldum malesefMrb canim benim basima buna benzer bisey geldi ama malesef kürtaj oldum ben hic sikma canini bebek gelişmiyosa sağlikli gebelik degildir ilk bebeginmi?sen yinede 8. Haftaya kadar bekle ben beklemiştim
Geçmis olsun acele etme kanaman bitsin adetin duzelsin en az 2 ay dinlen tekrar denemeye başlarsin..nasip olmayinca olmaz yapcak bişey yok sen dua et allah verir elbet hayirlisini iste..kürtajdan ne kadar sonra hamile kaldın?ben kürtaj oldum malesef
Canım biraz daha bekle, benim ilk gebeliğimde geç.döllenme olmuştu. 7. Haftada kalp atışı duyamadık. Sonraki gittiğimde bebek büyümüştü, görünüyodu ama ölmüştü. Oda bende olan virüs yüzünden. Snin artış hala devam ediyor. Bekle biraz daha zaten sağlıksızsa kanaman gelir. Benim kalp atışı duyulmadığı halde doktorum istersen bekle başka doktorlara da git bi sakıncası yok ama kanaman artınca gel demişti
Cmv, toksoplazma, rubella gibi virüsler canım. Doktorun gebelere mutlaka yapması gereken bi test.canım selam virüs derken ?
Cmv, toksoplazma, rubella gibi virüsler canım. Doktorun gebelere mutlaka yapması gereken bi test.
Evet canm hamd olsun rabbime tekrar nasip etti hamileyim şuan. Evet cnm o verdiğin testte hepsine bakılır muhtemelen.anladım canım benım cok buyuk gecmıs olsun ne güzel tekrardn hamılesın sanırım ; bakalım bende bu hafta kan verdım hpv den tuttta bır cok seye bakılan bır kan testıymıs belkı senın bahsettıkelrınde bunun ıcınde dır. sonuclarımı 5 ekımdekı kontrolumde alıcam. pekı canım benım merakımı mazur gor ; bebegın kalbı durduktan sonra kanaman mı basladı yoksa hıc bısey hıssetmeyıp normal kontroldemı ogrendın
Canım işk 10.000 çıktıgında kaç haftalıktın birde ilk hcg değerini nezaman öğrendin? Ve kaçtı değerin?5 ağustosta ddd
devlet hastanesindeki doktoruma gittim sat a göre 9 haftalık normalde 7 haftalık olan bebeğim görülmedi.sen hazır ol bi şey yeme dedi kürtaj yapacağını anladığımda yıkıldım.hcg ve radyoloğa gönderdi.hcg 10 bin çıktı geçen hafta da 10 bindi.radyolog bebeği gördüğünü kalp atışını da zayıf bi şekilde duyduğunu söyledi.ama rapora kalp atışı net olmadığı için yazmadı.bebeği 6 haftaya uyumlu görmüş.doktorumun yanına çıktım.geçen hafta görünmüyor daha küçük annesi diyen doktor ben aslında geçen hafta görmüştüm radyolog da 6 haftaya uyumlu görmüş demek bebek gelişmemiş haftaya hazırlıklı gel göremezsek alırız dedi.ben dayanamadım özele gittim 6 ağustosta ordaki doktor da göremedi hcg progesteron İstedi ve radyoloğa gönderdi.hcg 15 bin progesteron 10,4 çıktı.radyolog göremediğini söyledi ben çok ısrar edince şurda bir şey var ama net değil böyle görünmemeliydi dedi.rapora ölü fetüs? yazmış.doktorum da kürtaj dedi kabul etmedim.çıldırcam çok üzgünüm var mı başına böyle bi şey gelip bebeğini kucağına alan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?