Kese ve bebek oluşumu :(

melikelerce

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Şubat 2022
241
285
53
35
Merhaba geçen hafta aslında beta baktırmak için gittiğim muayenede ultrasonda kese gözüktü. 5 haftalık dedi doktor. Bugün tekrar gittim 6 haftalık. Kese daha büyümüş ama beni tam tatmin etmedi haftaya kalp atışını duymamız gerekir yoksa bir problem var demektir dedi ultrason görüntülerini ekliyorum anlayan varsa bakabilirse sevinirim. Yolk sac bebek vs oluşumu var mı sizce nedir durum

Eklentiler

• 087560A7-5E50-43A4-B305-F6D80CAFEE5F.webp
    30,6 KB · Görüntüleme: 644
Çok normal neden hemen stres yapıyosunuz? Ben 6. Haftada boş kese 7. Hafta bitiminde bebeği görmüştüm yolk falan hiç anlamam ama bu haftalar biraz sabır gerektiriyo endişelenmeden bekleyin

Çok normal neden hemen stres yapıyosunuz? Ben 6. Haftada boş kese 7. Hafta bitiminde bebeği görmüştüm yolk falan hiç anlamam ama bu haftalar biraz sabır gerektiriyo endişelenmeden bekleyin
Gerçekten çok stresli dönemlermiş umutla umutsuzluk arasında bir belirsizlik içinde kaldım teşekkürler cevabınız için

Gerçekten çok stresli dönemlermiş umutla umutsuzluk arasında bir belirsizlik içinde kaldım teşekkürler cevabınız için
9 ay boyunca çok aksilik belirsizlik olabilir kötü bişey olmadıkça stres yapmayın bebek hisseder ilk başta kalp atışı duyana kadar insan tedirgin oluyo ama döllenme tarihi bilinmediği için bu geçte olabilir erkende o yüzden sabır ve dua ile bekleyin

Merhaba! Nasılsınız bebeğiniz sizledir umarım

Benimde böyle haftasını bile söylemedi kese var bebek yok durumunuz nasıl oldu sizin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…