Kese ve beta artışı sağlıklı ama bebek yok vajinal usg 5+6

Yaa teşekkür ederim 🤗 pazartesi günü benim karından usg 6+1 13.7 mm çıktı dün vajinalde 5+6 11 mm çıktı ama dediğim gibi embriyo yok son adet tarihim 6 haziran
Bak benim karın ultrasonumda daha büyük çıkmış ama ona rağmen ne embriyo gördü ne yolk için bişey dedi sadece keseyi konuştu sağlıklı dedi 🩷

Yaa içime su serpiyorsunnn mübarek cuma günü 🥰 inşallah bende görür duyarım ve o doktoru şikayet edeceğim

Yaa içime su serpiyorsunnn mübarek cuma günü 🥰 inşallah bende görür duyarım ve o doktoru şikayet edeceğim
Canını sıkma kuzum stresede girme duaya sığın bazen doktorlar cümlelerini secemiyorlar gerekirse başka bir doktora daha git bende kendimi 6+4 sanıyordum bugün 5+6 oldumu ogrendim 😂

Ya senin kesede bişeker var gibi duruyor yolk veya embriyo var dedilermi
Yolka benzeyen bir yapı var dedi ama emin konuşmadı. Haftaya bakacağım dedi. Pazartesi tekrar gideceğim. Siz de iyi şeyler düşünün. 6 Haziran adet gününüzmüş bu biraz erken gibi duruyor ama yumurtlama gününüz geç olabilir. Allah hayırlısını versin inşallah

Arkadaşlar şimdi size şöyle özetleyeceğim günlerdir buradaki yazılar bana ışık olduğu için bende üye olup paylaşmak istedim. Güncel beta değerim 10.309 son adet tarihime göre 7+5 ancak keseye göre 5+6 gözüküyorum vajinal muayenede 11 mm kese çıktı. Yolk veya embriyo yok. Baska bir doktor boş gebelik dedi bundan 3 gün önce okadar kesin konuştu ki diğer hekim takip dedi siz ne düşünüyorsunuz yaşayan var mı beta düşer mi boş gebelik olsa bu zamanlarda bunları yaşayan oldu mu allak bullağım resmen 😒
Boş gebelikte de beta düzenli artar düşmez yani. Geç döllenme olmuş olabilir ancak 5+6 ya göre şuan yolk sac oluşmuş olması gerekirdi embriyo için henüz erken ama neyse yine de bir hafta daha bekleyin belli olmaz zamanınız var

Back
X