kese ve embriyo ne zaman görülür

orange3752

Üye
Kayıtlı Üye
16 Şubat 2025
217
53
13
25
arkadaslarım ciceklerim iyi akşamlar.
suanda 4+3 gebeyim betam 500 lerde falan tahmini yarın kan verecegim. hem keseyi hem embriyoyu ne zaman görürüm tahmini ona göre randevu almak istiyorum gidipte 10 gün sonra gel desinler istemiyorum

Bana 6+0da hicbirsey yok dediler 6+6da lekelenme ile gittim kalp ritmi izlendi, 500 kese için bile çok erken 3000civarinda karından usg ile kese görünür bebiş için daha beklemen lazım, haftaya randevu alsan daha garanti olur, hayırlısıyla sağlıcakla gelişir inşallah

Beta hcg 3000 i geçince karından bakılan ulturasonla hepsi görülüyor hayırlı olsun💖 darısı başıma inşallah

Bana 6+0da hicbirsey yok dediler 6+6da lekelenme ile gittim kalp ritmi izlendi, 500 kese için bile çok erken 3000civarinda karından usg ile kese görünür bebiş için daha beklemen lazım, haftaya randevu alsan daha garanti olur, hayırlısıyla sağlıcakla gelişir inşallah
5-6 agustosa randevu almayı dusunuyorum 5+6 falana denk geliyor iyi bir zamanlamamı sizce

suanda 4+3 gebeyim betam 500 lerde falan tahmini yarın kan verecegim. hem keseyi hem embriyoyu ne zaman görürüm tahmini ona göre randevu almak istiyorum gidipte 10 gün sonra gel desinler istemiyorum
Son adet tarihiniz ne idi idrar testi yaptınız mı hiç

5-6 agustosta beta tahmını 8000 lerde oluyor

Yaa bende bat 5 ağustos ne zaman test yapsam diye bekliyorum heyecandan gün sayıyorum

Hayır 6 hafta olsun gecsın hatta 6+3 falan iyidir
anladım 11 ağustos doğum günüm eşime süpriz ozaman söyleyeceğim ultrason kagıdıyla söylemek istiyorum. haftasonu doktor yok yine en geç 8 ağustosta falan gidip en azından bir ultrasona gireyim kese görürüm :)

Şuan gitseniz gözükmez
Ben 5+2 de keseyi, 7+0 da kalp atışı duyduk

Back
X