Kese

Kızlar 5. Haftada karından ultrasonla kesesi gözüken var mı
Benim gözüktü canim.adetim iki gün gecikince test yaptım.pozitif çıktı.hemen ertesi günü doktora gittim.ultrasonla baktı.kese oluşmuş zaten dedi.suan 6 haftalık hamileyim.kalp atışlarını duymak için salı günü gideceğiz Allah'ın izniyle

4+6 da gördüm ben. Sıkışıktım, hatta doktorum kızdı da bir daha bu kadar sıkışık olma diye 😄 6+0 da da yani önümüzdeki çarşambaya da kalp atışları için çağırdı. İnşallah duyarız 🥰

Ay benimde 6 haftalık oluyor gitsem duyar mıyım acaba 😅
Yaaa seninle iletişim içinde olmayı çok isterim o zaman 😄😄 ay bana aslında perşembe gel dedi kalp atışı için. Ama açıkcası özel hastane. 10.günü gitsem tekrar 400 lira muayene parası ödeyeceğim. Ben de 9.günü çarşamba gideyim, kontrol derim muayeneye 1 güne sebep ödemem diye düşündüm 😄 baktım çıkmadı yapacak bir şey yok birkaç gün sonra tekrar denerim sansımı 😄 ama sen de özele gidiyorsan 10 gün içinde gittiğinde kontrol diyerek gidip, muayene parası ödenmediğini unutma. 10.günden sonra tekrar ödeme yapıyorsun. Aklında olsun 😄

Yaaa seninle iletişim içinde olmayı çok isterim o zaman 😄😄 ay bana aslında perşembe gel dedi kalp atışı için. Ama açıkcası özel hastane. 10.günü gitsem tekrar 400 lira muayene parası ödeyeceğim. Ben de 9.günü çarşamba gideyim, kontrol derim muayeneye 1 güne sebep ödemem diye düşündüm 😄 baktım çıkmadı yapacak bir şey yok birkaç gün sonra tekrar denerim sansımı 😄 ama sen de özele gidiyorsan 10 gün içinde gittiğinde kontrol diyerek gidip, muayene parası ödenmediğini unutma. 10.günden sonra tekrar ödeme yapıyorsun. Aklında olsun 😄
Ay hiç bilmiyordum canım sağ ol 😅 ben Maraştayım burda özel bir tane hastane kaldı onda da doktor çok özenli bakmadı açıkçası çünkü çok kalabalıktı. İlk gebeliğim benimde o yüzden tecrübesizim başka bir doktora görünmeyi düşünüyorum bakalım canım 😇

Ay hiç bilmiyordum canım sağ ol 😅 ben Maraştayım burda özel bir tane hastane kaldı onda da doktor çok özenli bakmadı açıkçası çünkü çok kalabalıktı. İlk gebeliğim benimde o yüzden tecrübesizim başka bir doktora görünmeyi düşünüyorum bakalım canım 😇
Ben de hekim değiştireceğim ama ilk 10 gün kontrol hakkım varken kullanmadan değiştirmek istemedim 😄 ki galiba devlette de 10 gün kontrol süresi var. Ama randevu gerekiyor mu onu tam bilmiyorum. Randevusuz da bakılıyordur belki onu da bir araştır öğren istersen ondan pek emin değilim 😄 burada hamilelerin ilk 10 gün içinde tekrar randevu almasına gerek olmadığını sanki okumuştum ama emin değilim. Onu bir öğren ama 😄 şimdi lazım olmasa da ilerleyen haftalarda lazım olabilir enazından bilgimiz olsun 😄

Back
X