Kese

Ben de hekim değiştireceğim ama ilk 10 gün kontrol hakkım varken kullanmadan değiştirmek istemedim 😄 ki galiba devlette de 10 gün kontrol süresi var. Ama randevu gerekiyor mu onu tam bilmiyorum. Randevusuz da bakılıyordur belki onu da bir araştır öğren istersen ondan pek emin değilim 😄 burada hamilelerin ilk 10 gün içinde tekrar randevu almasına gerek olmadığını sanki okumuştum ama emin değilim. Onu bir öğren ama 😄 şimdi lazım olmasa da ilerleyen haftalarda lazım olabilir enazından bilgimiz olsun 😄
Acaba doktor değiştirince de ücret alınıyor mu ilk 10 gün içinde

Acaba doktor değiştirince de ücret alınıyor mu ilk 10 gün içinde
Evet kuzum. Aynı hastanede aynı doktora muayene olduğunda sadece alınmıyor. Yoksa ben de dediğim gibi memnun kalmadım değiştirmek istiyorum aynı hastanede farklı bir doktora çıkacağım ama aynı hekim olmadığında tekrar ücret alındığından gereksiz geldi şimdilik. Bir sonrakinde artık değiştiririm diye düşündüm. Az ücret almıyor çünkü onlar da. Yazık 10 günde 800 lira muayeneye gerçekten

Evet kuzum. Aynı hastanede aynı doktora muayene olduğunda sadece alınmıyor. Yoksa ben de dediğim gibi memnun kalmadım değiştirmek istiyorum aynı hastanede farklı bir doktora çıkacağım ama aynı hekim olmadığında tekrar ücret alındığından gereksiz geldi şimdilik. Bir sonrakinde artık değiştiririm diye düşündüm. Az ücret almıyor çünkü onlar da. Yazık 10 günde 800 lira muayeneye gerçekten
Evet haklısın 800 lira az değil. Bende acele etmemeye çalışıyorum ama meraktan da yerimde duramıyorum 😅 hiç hamile gibi de hissetmiyorum kendimi 😅

Evet haklısın 800 lira az değil. Bende acele etmemeye çalışıyorum ama meraktan da yerimde duramıyorum 😅 hiç hamile gibi de hissetmiyorum kendimi 😅
Ayy bir de bana sor sen 😄😄 düşün ki tam 26 gün önce galiba gebeyim diyip belirtilerimi not almışım 😄 daha haftalardır kasık ağrım ve gögüs hassasiyetim var 😄 uykumdan uyanıp duruyorum çişe 😄😄🤦🏻‍♀️ bir de benim geç döllenme. Normalde son adete göre 6+5. Ama ultrasona göre bugun 5+4 😄 bir hafta da fazladan acaba mı stresini çektim 😄😄 o kadar çok gebelik testi yaptım ki. Reglim bir hafta gecikmiş hala negatif çıkıyordu. Ben regl olmadan 1 hafta önceden test yapmaya başlamıştım düşün 😄 2 hafta peş peşe her gün test yapıyordum. Hep negatif. Eşim artık şey diyordu yok işte aşkım yok napsın test sana yemin mi etsin ne zaman ikna olacaksın diyordu😄

Ayy bir de bana sor sen 😄😄 düşün ki tam 26 gün önce galiba gebeyim diyip belirtilerimi not almışım 😄 daha haftalardır kasık ağrım ve gögüs hassasiyetim var 😄 uykumdan uyanıp duruyorum çişe 😄😄🤦🏻‍♀️ bir de benim geç döllenme. Normalde son adete göre 6+5. Ama ultrasona göre bugun 5+4 😄 bir hafta da fazladan acaba mı stresini çektim 😄😄 o kadar çok gebelik testi yaptım ki. Reglim bir hafta gecikmiş hala negatif çıkıyordu. Ben regl olmadan 1 hafta önceden test yapmaya başlamıştım düşün 😄 2 hafta peş peşe her gün test yapıyordum. Hep negatif. Eşim artık şey diyordu yok işte aşkım yok napsın test sana yemin mi etsin ne zaman ikna olacaksın diyordu😄
Aynen bende o kadar çok test yapıyordum ki deli gibi 😂 ben reglimden 4 gün önce öğrendim döllenir döllenmez öğrendim diyebilirim 😂😂 benimde göğüslerim hala çok ağrıyor bir de bende eşime bak sol kasığım ağrıyor bence hamileyim bebek de sol tarafımda diyordum gerçekten de sol tarafımdaymış 😅

Yaaa seninle iletişim içinde olmayı çok isterim o zaman 😄😄 ay bana aslında perşembe gel dedi kalp atışı için. Ama açıkcası özel hastane. 10.günü gitsem tekrar 400 lira muayene parası ödeyeceğim. Ben de 9.günü çarşamba gideyim, kontrol derim muayeneye 1 güne sebep ödemem diye düşündüm 😄 baktım çıkmadı yapacak bir şey yok birkaç gün sonra tekrar denerim sansımı 😄 ama sen de özele gidiyorsan 10 gün içinde gittiğinde kontrol diyerek gidip, muayene parası ödenmediğini unutma. 10.günden sonra tekrar ödeme yapıyorsun. Aklında olsun 😄
10. günde para alınmıyor diye biliyorum. Hastaneyi arayıp sorabilirsiniz

Back
X