Kese

dido24

Üye
Kayıtlı Üye
20 Mayıs 2016
24
5
6
merhaba arkadaslar
Bugun doktora gittik esimle beraber doktor kese gozukuyor ama bebegi goremedim dedi haftaya birdaha gelin dedi ve cokta bilgi vermedi haftaya pztsi birdaha gidicez arkadaslar sizin de boyle bir durum basinaza geldimi?( Doktor dis gebelik yok dedi ) ama ben genede cok tedirginim;(

Kese gorunduyse dis gebelik ihtimali yok. Bende once keseyi sonra bebegi gordum. Haftaya gidince gorursun bebegini enfiselenmene gerek yok :)
merhaba arkadaslar
Bugun doktora gittik esimle beraber doktor kese gozukuyor ama bebegi goremedim dedi haftaya birdaha gelin dedi ve cokta bilgi vermedi haftaya pztsi birdaha gidicez arkadaslar sizin de boyle bir durum basinaza geldimi?( Doktor dis gebelik yok dedi ) ama ben genede cok tedirginim;(

merhaba arkadaslar
Kac haftalıksınız?

merhaba arkadaslar
Canım bende bayramdan önce gittim kese gözüktü kalp atışları için bayramdan sonra gel dedi cuma günü gidicem inşallah bi sorun çıkmaZ:dua:

Kese gorunduyse dis gebelik ihtimali yok. Bende once keseyi sonra bebegi gordum. Haftaya gidince gorursun bebegini enfiselenmene gerek yok :)
Ayy cok telaslandim bebek gorunmuyor olmaya bilirde dedi icim hic rahat etmedi ;(
Siz kac haftalikken ogrendiniz gordunuz ?

7+1 deyim agustosun 1 de kimyasal düşük geçirdim hemen hamile kaldım bu yüzden korkuyorum bi sorun çıkar diye inşallah sağlıcakla kucagımıza alırızzz :dua::dua:

Ayy cok telaslandim bebek gorunmuyor olmaya bilirde dedi icim hic rahat etmedi ;(
Siz kac haftalikken ogrendiniz gordunuz ?
Tam hatirlamiyorum ama sanirim 5 haftalikti bebegi gordugumde. Ayrica keseyi gordugumde o yolk sac denilen sey bile yoktu.ama ben alttan baktirdim karindan gozukmuyordu

Tam hatirlamiyorum ama sanirim 5 haftalikti bebegi gordugumde. Ayrica keseyi gordugumde o yolk sac denilen sey bile yoktu.ama ben alttan baktirdim karindan gozukmuyordu
Ben alttan istemedim bebegi haftaya geldgnde goremezsem bakalim dedi nasil acili mi oliyor?

Ben alttan istemedim bebegi haftaya geldgnde goremezsem bakalim dedi nasil acili mi oliyor?
Alttan baktirma zaten bende pisman oldum baktirdigima. İlk gebelkkti pek birsey bilmiyordum bende o yuzden baktirdim

Kızlar merhaba, bende 4+3 haftalığım bu cumartesi doktora gidicem sizce kese görünür mü?

merhaba arkadaslar
ne kadrlık hamilesin peki

merhaba arkadaslar
Endişelenmeyin önce kese sonra yolk sac ardından bebek görünüyor.

Kızlar sata göre 9 haftalık hamileyim kalp atısını duymaya diye gittiğimde doktor kese de bebek görmedi bir hafta bekleyelim dedi neyse baska doktora gittim o da kese ultrason a göre 6+5 haftalık dedi kese yolk sac gördü vajinal ultrason ile ama bebek yok dedi bu da bekleyelim dedi yoksa kürtaj olmam gerekiyor sizce ne kadar bekleyelim kanamam agrım hiç bir sıkıntım yok. Psikolojim alt üst oldu ilk gebeliğim bide benim durumum da olanlar yasayanlar allah için bilgilendirsin beni

Back
X