merhaba arkadaslar
Bugun doktora gittik esimle beraber doktor kese gozukuyor ama bebegi goremedim dedi haftaya birdaha gelin dedi ve cokta bilgi vermedi haftaya pztsi birdaha gidicez arkadaslar sizin de boyle bir durum basinaza geldimi?( Doktor dis gebelik yok dedi ) ama ben genede cok tedirginim;(
Kac haftalıksınız?merhaba arkadaslar
Bugun doktora gittik esimle beraber doktor kese gozukuyor ama bebegi goremedim dedi haftaya birdaha gelin dedi ve cokta bilgi vermedi haftaya pztsi birdaha gidicez arkadaslar sizin de boyle bir durum basinaza geldimi?( Doktor dis gebelik yok dedi ) ama ben genede cok tedirginim;(
Canım bende bayramdan önce gittim kese gözüktü kalp atışları için bayramdan sonra gel dedi cuma günü gidicem inşallah bi sorun çıkmaZmerhaba arkadaslar
Doktor 6 haftalik dedi adet tarihnnden ama bnm gebeligim 19 agustostn sonra gercklestiKac haftalıksınız?
Sizin kac haftalik bebeggnz ?Canım bende bayramdan önce gittim kese gözüktü kalp atışları için bayramdan sonra gel dedi cuma günü gidicem inşallah bi sorun çıkmaZ
Ayy cok telaslandim bebek gorunmuyor olmaya bilirde dedi icim hic rahat etmedi ;(Kese gorunduyse dis gebelik ihtimali yok. Bende once keseyi sonra bebegi gordum. Haftaya gidince gorursun bebegini enfiselenmene gerek yok :)
Sıkıntı yapmayın bebisinizde görünür insallahDoktor 6 haftalik dedi adet tarihnnden ama bnm gebeligim 19 agustostn sonra gercklesti
Tam hatirlamiyorum ama sanirim 5 haftalikti bebegi gordugumde. Ayrica keseyi gordugumde o yolk sac denilen sey bile yoktu.ama ben alttan baktirdim karindan gozukmuyorduAyy cok telaslandim bebek gorunmuyor olmaya bilirde dedi icim hic rahat etmedi ;(
Siz kac haftalikken ogrendiniz gordunuz ?
Ben alttan istemedim bebegi haftaya geldgnde goremezsem bakalim dedi nasil acili mi oliyor?Tam hatirlamiyorum ama sanirim 5 haftalikti bebegi gordugumde. Ayrica keseyi gordugumde o yolk sac denilen sey bile yoktu.ama ben alttan baktirdim karindan gozukmuyordu
Alttan baktirma zaten bende pisman oldum baktirdigima. İlk gebelkkti pek birsey bilmiyordum bende o yuzden baktirdimBen alttan istemedim bebegi haftaya geldgnde goremezsem bakalim dedi nasil acili mi oliyor?
ne kadrlık hamilesin pekimerhaba arkadaslar
Bende 4+5 im ama doktor bakmaya değmez bişey göremeyiz şimdi dediKızlar merhaba, bende 4+3 haftalığım bu cumartesi doktora gidicem sizce kese görünür mü?
yok daha belli olmaz en az 6 haftalıkken git ancak görünür herşeyKızlar merhaba, bende 4+3 haftalığım bu cumartesi doktora gidicem sizce kese görünür mü?
Endişelenmeyin önce kese sonra yolk sac ardından bebek görünüyor.merhaba arkadaslar
yok daha belli olmaz en az 6 haftalıkken git ancak görünür herşey
bunlar güzel bekleyişler canım tadıını çıkar :)( beklemek ne zormuş bebeğim sağlıklı olsunda ben beklerim napalım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?