kesede bebek goremedi :(

asivemavi1989

Kün fe yekün
Kayıtlı Üye
10 Eylül 2014
155
67
38
36
Kizlar moralim cok bozuk aglamaktan gozlerimi acamiyorum.
Az once dr dan geldim 6+2 hamileyim dr ultrason dn bakti kese 7mm olmus fakat ico bos ( :( nolur kizlar icimi rahatlatin kafayi yicem benim durumumda olup bebegini sonradan goren oldumu

Az once dr dan geldim 6+2 hamileyim dr ultrason dn bakti kese 7mm olmus fakat ico bos ( :KK43: nolur kizlar icimi rahatlatin kafayi yicem benim durumumda olup bebegini sonradan goren oldumu

canım aynısı değil amabenzer bir durumu bende yaşadım.yazın başında hamile kaldığımı öğrenmiştim.Öğrendiğimde 4 haftalıktı. doğal olarak bebek falan görunmuordu.6. haftanın başında gittiğimizde kesemin şekli bozuktu,içindeki yolk kesesi düzgün değildi ve embriyo görunmuyordu.doktr hemen kürtaj dedi.3 farklı doktora gıttım bır tanesi proftu üstelik hepsi aynı şeyi söyledi. bozuk gebelik hemen alınması lazım dedıler.senın gıbı aglmaktan bittim.bu benım ıkıncı bebegımdı.ilkinide 37. haftada ölü dunyaya getırmıstım. çok zor gelmişti.doktor alalım dedı ıstersen bı hafta bekle ama kesınlıkle duzelmez dedı.beklemeyı tercıh ettım.7+3 te tekrar gıtım artık kurtaj olma düşüncesındeydım hepsı kesın konsuunca.ama mucıze oldu kese düzelmiştı bebeğim görunuyordu.kalbi atmaya başlamıştı doktor bıle ınanmadı.Şükürler olsun şu anda 22. haftamdayım.O gün aldırsaydım şimdi bebeğim olmucaktı.umarım senınde öyle olur.bıkac doktorun fıkrını al.beklemen gerekırse bekle.İnşallah sende hayırlı haberler alırsın.bu arada ilk gebeliğin mi ?

6+0 da kese 10mm iken karından ultrasonda sadece kese vajinalde ise yolk sac da gözükmüştü ama bebek gözükmemişti. doktor 1 hafta daha verelim bebeğe deyip 10 gün sonra çağırmıştı ve 10 gün sonra kalp atışını gördük bebeğimin:KK46::nazar:içinizi rahat tutun inşallah iyi haberi alırsınız...

canım aynısı değil amabenzer bir durumu bende yaşadım.yazın başında hamile kaldığımı öğrenmiştim.Öğrendiğimde 4 haftalıktı. doğal olarak bebek falan görunmuordu.6. haftanın başında gittiğimizde kesemin şekli bozuktu,içindeki yolk kesesi düzgün değildi ve embriyo görunmuyordu.doktr hemen kürtaj dedi.3 farklı doktora gıttım bır tanesi proftu üstelik hepsi aynı şeyi söyledi. bozuk gebelik hemen alınması lazım dedıler.senın gıbı aglmaktan bittim.bu benım ıkıncı bebegımdı.ilkinide 37. haftada ölü dunyaya getırmıstım. çok zor gelmişti.doktor alalım dedı ıstersen bı hafta bekle ama kesınlıkle duzelmez dedı.beklemeyı tercıh ettım.7+3 te tekrar gıtım artık kurtaj olma düşüncesındeydım hepsı kesın konsuunca.ama mucıze oldu kese düzelmiştı bebeğim görunuyordu.kalbi atmaya başlamıştı doktor bıle ınanmadı.Şükürler olsun şu anda 22. haftamdayım.O gün aldırsaydım şimdi bebeğim olmucaktı.umarım senınde öyle olur.bıkac doktorun fıkrını al.beklemen gerekırse bekle.İnşallah sende hayırlı haberler alırsın.bu arada ilk gebeliğin mi ?
Insallah rabbimden umudumu kemiyorun :( ilk gebeligim uc senedir istiyorduk ...bi kac ay daha bekleyip tup bebek yapcaktik rabbim dogal yoldan verdi ama simdide kesenin ici bos diye uzuluyorum

canım benim seni çok iyi anlıyorum bende üç yıl bitti bekliyorum iyi güzel düşün bekle dualarımız seninle gün doğmadan neler doğar

Az once dr dan geldim 6+2 hamileyim dr ultrason dn bakti kese 7mm olmus fakat ico bos ( :KK43: nolur kizlar icimi rahatlatin kafayi yicem benim durumumda olup bebegini sonradan goren oldumu
beta hcg degerıne baktımı 500un ustundeyse boş gebelık yok dıye bılıyorum ben benımde bu bebegımde gelişimi gerıydı vıtamın verdı kullandım tekrar gıttıgımde gordu gec dollenme felan olmus olabılır hemen sıkma canını

Canım az önce bebeğimin hareketleri yavaşladığı için doktora gitmiştim orda bi bayanla karşılaştım sancısı vardı 7 haftalık gebeymiş ilk gebeliğinde de 7 haftalıkken bir düşük yaşamış bunda da hem kanaması hem sancısı varmış doktorlar keseyi görebiliyormuş ama bebeği göremediklerini kalp atışlarının olmadığını söylemişler bu doktorada tamamen ümitsiz karamsar olarak gelmiş benden önce ultrasona girdi ve doktor yanımda kalp atışlarının gayet iyi olduğunu söyledi hatta kadınada dinletti bence hemen ümitsizliğe kapılma ve bir doktorla kalma bir kaç doktora daha git Allah hepimizin bebişlerini bağışlasın korusun inşallah

beta hcg degerıne baktımı 500un ustundeyse boş gebelık yok dıye bılıyorum ben benımde bu bebegımde gelişimi gerıydı vıtamın verdı kullandım tekrar gıttıgımde gordu gec dollenme felan olmus olabılır hemen sıkma canını
Kac haftalikti sende gordugunde?

Canım az önce bebeğimin hareketleri yavaşladığı için doktora gitmiştim orda bi bayanla karşılaştım sancısı vardı 7 haftalık gebeymiş ilk gebeliğinde de 7 haftalıkken bir düşük yaşamış bunda da hem kanaması hem sancısı varmış doktorlar keseyi görebiliyormuş ama bebeği göremediklerini kalp atışlarının olmadığını söylemişler bu doktorada tamamen ümitsiz karamsar olarak gelmiş benden önce ultrasona girdi ve doktor yanımda kalp atışlarının gayet iyi olduğunu söyledi hatta kadınada dinletti bence hemen ümitsizliğe kapılma ve bir doktorla kalma bir kaç doktora daha git Allah hepimizin bebişlerini bağışlasın korusun inşallah
Cook moralim bozuk birazdan ise gitcen gozlerim sismis aglamaktan ne olur dua edin bana kizlar :(

kesen 7 mm imiş bebek görünmemesi normal bir hafta sonra görünür ki doktorun demedimi normal diye.

Canım üzme kendini tabi ki duacın oluruz Rabbim hayırlı haberler nasip eder sana inşallah bence bi kaç gün sonra tekrar git doktora ümidinide kesme Allah her şeye kadirdir bizi haberdar et olur mu tatlım

Canım benim arkadaşım da öyle oldu kese var ama bir şey yok dediler 8 haftayı geçince bebek gözüktü şimdi çok tatlı bir toramnı var dua ett bol bol canım ..

Canım benimde pembelik geldi diye acile gitmiştik 5+6ydi bebek görünmedi 6+4 tu hem bebek hem kalp atisi gorundu rahat ol Bikaç güne görülür kendine sıkıntı yapma beta hcg değerin kaç olmuş

bende gebe oldugumu ogrendim hastaneye gittim beta hcg 4220 cikti. kalp atimini dinle dedi doktor bende daha 4haftaligim ne kalbi dedim keseyi gordu vajinalden 8mm yolk sac yol bi hafta sonra gel dediler gittim 9mm yolk sac yok bebekte yok bos gebelik kurtaj dediler bende eve gittim bi hafta daha bekledim kahve lekeler gelmeye basladi kanama olcak bos demekki diye kurtaja gittim 6haftaliktim kesenin bos olduguna dair rapor icin ultrasona girdim bebek ve kalp atimimi gorduk basladim aglamaya tabiii ins sende mutluluktan aglarsin benim gibi :-) simdi 8+3 um yani yeni bi olay umudunu yitirme

Kizlar moralim colmalıuk aglamaktan gozlerimi acamiyorum.

7 mm lik bir kese icin bos gebelik demek icin henuz cok erken. 20 mm falan olmali ki bos gebelik olsun. Acele etmeyin

Back
X