Normal canım5 haftalik gebelikte bebeğin görülmemesi normalmi
Çok normal 5 haftada kese gözükür 7. Haftadan sonra bebek gözükür oda döllenmeye göre bu tarih 8. Haftayı bile bulabilir5 haftalik gebelikte bebeğin görülmemesi normalmi
Dr beni çok ikilemde bıraktı 25 Ekim son adet tarihim 25 Kasım'da test yaptım pozitif çift çizgi oldu Dr gittik alttan ultrasonla bakınca gördü keseyi 5 gün sonra gel kalp atışını dinleyelim dedi tarihe göre kesede görülmemesi tuaf dedi beynimi bulandirdi işi ticarete döktü gibime geldiÇok normal 5 haftada kese gözükür 7. Haftadan sonra bebek gözükür oda döllenmeye göre bu tarih 8. Haftayı bile bulabilir
Bazen öyle diyebiliyolar ama istersen 7+0 olmadan gitme duymaya bilirsin yine moralin bozulabilir . Keseyi görmüşsün zaten 7+0 minik bebeğinin kalp atışını daha net ve güzel duyarsınDr beni çok ikilemde bıraktı 25 Ekim son adet tarihim 25 Kasım'da test yaptım pozitif çift çizgi oldu Dr gittik alttan ultrasonla bakınca gördü keseyi 5 gün sonra gel kalp atışını dinleyelim dedi tarihe göre kesede görülmemesi tuaf dedi beynimi bulandirdi işi ticarete döktü gibime geldi
Bekleyeceğim maalesef yapacak bişey yok nasıl geçecek bu iki hafta bilemiyorum çok istiyorduk çok umutlandik 20 yılın sonunda rabbim nasip etti inşaallah dediğiniz gibi olur çok ama çok teşekkür ederimBazen öyle diyebiliyolar ama istersen 7+0 olmadan gitme duymaya bilirsin yine moralin bozulabilir . Keseyi görmüşsün zaten 7+0 minik bebeğinin kalp atışını daha net ve güzel duyarsın
Çok mutlu oldumBekleyeceğim maalesef yapacak bişey yok nasıl geçecek bu iki hafta bilemiyorum çok istiyorduk çok umutlandik 20 yılın sonunda rabbim nasip etti inşaallah dediğiniz gibi olur çok ama çok teşekkür ederim
Amin İnşallah çok teşekkür ederimÇok mutlu oldumgüzel düşünün güzel olsun. Hayırlı olsun bebeğinizde sağlıkla kucağınıza alın inşallah
Çok erken tarih vermiş. Sat 14 kasım. Kalp atışı için 4 Aralık’a gün verdiler.Dr beni çok ikilemde bıraktı 25 Ekim son adet tarihim 25 Kasım'da test yaptım pozitif çift çizgi oldu Dr gittik alttan ultrasonla bakınca gördü keseyi 5 gün sonra gel kalp atışını dinleyelim dedi tarihe göre kesede görülmemesi tuaf dedi beynimi bulandirdi işi ticarete döktü gibime geldi
Benim 5. Haftada kese bile zor görüldü canım olabilir sıkma canını daha erken5 haftalik gebelikte bebeğin görülmemesi normalmi
Normal tabi5 haftalik gebelikte bebeğin görülmemesi normalmi
Bunu diyen doktorun aklına şaşıyorum. 7. haftada bile bebek gözükmeyebilir kesede, özellikle de karından ultrasonda. Boş yere stres yapmayın. Ayrıca bu kadar erken haftalarda da doktora gitmeyin. Boş yere üzülürsünüz. Keseniz 25 mm olana kadar görülecektir bebek merak etmeyin. 10 mm kesede bebek arıyorlar...5 haftalik gebelikte bebeğin görülmemesi normalmi
Çok erken tarih vermiş. Sat 14 kasım. Kalp atışı için 4 Aralık’a gün verdiler.
İnşaallah canım çok teşekkür ederimBenim 5. Haftada kese bile zor görüldü canım olabilir sıkma canını daha erken
20 yılın sonun da çift çizgiyi görünce ben ağlama krizine girdim fenalasinca acil Dr gittik karından baktı göremedi düşük ve ya dış gebelikte olabilir dedi 25 Ekim son adetim 23 Kasım'da 5 gün günüm geçti test yaptım Dr gittik karından keseyi görmeyince birde alttan bakayım dedi öyle keseyi gördü 5 gün sonra gel kalp atışını dinleyelim dedi gidince kese bos dış gebelikte olabilir 5 gün sonra tekrar gel dediBunu diyen doktorun aklına şaşıyorum. 7. haftada bile bebek gözükmeyebilir kesede, özellikle de karından ultrasonda. Boş yere stres yapmayın. Ayrıca bu kadar erken haftalarda da doktora gitmeyin. Boş yere üzülürsünüz. Keseniz 25 mm olana kadar görülecektir bebek merak etmeyin. 10 mm kesede bebek arıyorlar...
Tekrar gittiğinizde bu sefer bebeği görüp, kalp atışını henüz duyamayabilirsiniz. Aynı doktor sizi yine panikletecektir. Kalp atışı da zaman alabilir. Böyle şeyler için 8. haftaya dek panik yapmamak lazım. İçinizi ferah tutun.20 yılın sonun da çift çizgiyi görünce ben ağlama krizine girdim fenalasinca acil Dr gittik karından baktı göremedi düşük ve ya dış gebelikte olabilir dedi 25 Ekim son adetim 23 Kasım'da 5 gün günüm geçti test yaptım Dr gittik karından keseyi görmeyince birde alttan bakayım dedi öyle keseyi gördü 5 gün sonra gel kalp atışını dinleyelim dedi gidince kese bos dış gebelikte olabilir 5 gün sonra tekrar gel dedi
Tekrar gittiğinizde bu sefer bebeği görüp, kalp atışını henüz duyamayabilirsiniz. Aynı doktor sizi yine panikletecektir. Kalp atışı da zaman alabilir. Böyle şeyler için 8. haftaya dek panik yapmamak lazım. İçinizi ferah tut
Çok ama çok teşekkür ederim Allah sizden razı olsunTekrar gittiğinizde bu sefer bebeği görüp, kalp atışını henüz duyamayabilirsiniz. Aynı doktor sizi yine panikletecektir. Kalp atışı da zaman alabilir. Böyle şeyler için 8. haftaya dek panik yapmamak lazım. İçinizi ferah tutun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?