Kesede eğilme ne demek :S Kasık ağrısı da var..

• Konu Sahibi Konu Sahibi es94
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

es94

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Ekim 2012
287
3
68
Kızlar 2 gün önce kasık ağrısıyla doktora gittim sanki bi rşey kasıklarımdan aşağı doğru bastırıyor gibiydi özellikle ayağa kalktığımda doktorum kesede aşağı doğru bir eğilme olduğunu bir zararı olmadığını ve 2 gün tuvalet dışında ayağa kalkmamamı önerdi fakat ben yine de kese de eğilme falan dediği için çok korkuyorum.. başına böyle bir şey gelen var mı ? bu kötü bir şey mi ?

Bu Konuyu bikac gundur goruyorum, bilsem biseyler Yazardim ama fikrim yok.
ama merak ettim, ogrendiniz mi biseyler.
size sunu soyleyim, baska doktorada gidin.
yyanlis teşhisler olabiliyor.
benim basima yeni geldi, Dr. Ensesinde odem olusmus bebegin dedi.baska Dr.a gittik sorun yok gayet normal dedi.

Yaşadığım yerde pek doktor seçeneği yok ve içlerinden en iyisine gidiyorum hiçbir şey öğrenemedim ağrılarım Ara ara devam etmekte ://

ara ara ağrılarım devam ediyor salı günü tam 12 haftalık oluyoruz doktora gideceğiz hemde ikili tarama işte :S biraz daha iyiym ama saolun ilginiz için..

inşallah iyi olur ya. gerçekten zor bir durum, bende çok korku yaşamıştım şükür şimdi 16 hafta bitti.

birde 2li test size kalmış, isterseniz yaptırmayın hiç. biz hiç yaptırmadık. çünkü, bebeği asla aldırmayı düşünmüyoruz. zaten onların ki tahmin, %100 garantisi de yok. ayrıca down sendromlu veya kromozom anomalisi tespit etseler bile, bir çaresi bir çözümü yok.
o zaman stres çekmeye değmez dedik yaptırmadık. sadece ense kalınlığına bakıldı, o da gayet iyi çıktı çpk şükür.

aslında daha çok merak ettiğim 2li taramada cinsiyet belli olabiliyormuş bir de kalp atışlarını falan bir duyayım istiyorum :/

Canım yaptıracağım ikili testimi de içim rahat etsin istiyorum

canım yanlış anlama, bebeği aldırmayı düşünmüyorsan yaptırma derim.

bilmem kaçta kaç risk var dedikleri zaman, doğuma kadar 50-60 kere doğum yapmış kadar stres çekiyorsun. ablamdan biliyorum, sonunda sapasağlam çocuğu oldu.

biz hiç yaptırmadık, forumda biçok kişi stresten yanıp tutuşuyor yok yere. bakın görürsünüz

Bugün gittik doktora canım yaptırdım ense kalınlığı normal çıktı kan verdim onun sonucu da haftaya belli olacak ama bebeğimiz çok büyümüş çokta hareketliydi :) cinsiyet ile ilgili henüz birşey yok :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…