Kesede sekil bozuklugu moreim cok bozuk

Morlimonn

Pufişim geliyo 🤩 ♡♡
Kayıtlı Üye
18 Temmuz 2016
1.670
972
123
Mrb kizlar onceki konumdan belki hatirlarsiniz 27martta gebe oldugumu ogrendim ancak bugun dr kontrolune gidebildim yasim 29 bugun dr vajinal ultrasonla bebek daha cok yeni kese gorunmez diye alttan muayne etti maalesef kese sekli duzensiz dedi progestan folik asit basladi persembeye tekrar cagirdi aglamaktan bitap dustum neden boyle oldu diye morelim okadar bozukki napicam bilmiyorum benim gibi basina gelen ve saglikli doguran varmi gebeligimi ogrendigimden beri kahverengi akintim vardi dusuk tehlikesimi

Mrb kizlar onceki konumdan belki hatirlarsiniz 27martta gebe oldugumu ogrendim ancak bugun dr kontrolune gidebildim yasim 29 bugun dr vajinal ultrasonla bebek daha cok yeni kese gorunmez diye alttan muayne etti maalesef kese sekli duzensiz dedi progestan folik asit basladi persembeye tekrar cagirdi aglamaktan bitap dustum neden boyle oldu diye morelim okadar bozukki napicam bilmiyorum benim gibi basina gelen ve saglikli doguran varmi gebeligimi ogrendigimden beri kahverengi akintim vardi dusuk tehlikesimi
Merhaba bende tüp bebek tedavisi ile 6+3 haftalık ikiz gebeyim çok şükür ikisininde kalp atışı var. Ama baştan beri kahverengi lekelerim var doktorum proluton depot ve prolutex iğne verdi. Progestonu fitil olarak değil ağızdan al dedi. 2 gün önceki kontrolumde de kesenin birinin sekli çok hoşuma gitmedi düzgün değil duşedebilir düzeledebilir dedi bende çok üzüldüm takip edilecek haftaya kadar inşallah düzelir çok zor gebe kaldım. Sizin nasıl oldu düzeldi mi? Internetten araştırdım daha cok küçük olduğu için böyle bozukluklar olabiliyormuş zamanla düzeliyormuş. Birde karından ulturasyonda karına bastırıldığı için de ddüzgün gözükmeyebiliyormuş. Sizin son durumunuzu merak ettim insallah düzelmiştir. Bu arada kahverengi lekelenmelerim azaldı ama devam ediyor.

Back
X