kesede su az!!!

Uzunnn

Üye
Kayıtlı Üye
18 Haziran 2016
85
37
8
36
Kızlar geçen hafta kesenin küçük olduğunu ve eğer gelişmezse bebegin kalbinin durabilcegini söyledi doktor demiştim. Bugün sabah kontrole gittik ve kese gecen haftaya göre biraz daha sağlıklı görünüyor dedi doktorum çok şükür riskin hala devam ettiğini de ekledi tabi ama bu bile biraz olsun rahatlattı beni. Bu kez de kese de su çok az dedi 7+5 hamileyim bu haftaya kadar henüz bi kilo artışım olmadı umarım kesede ki su azlığı sorununu da aşabiliriz ! Düzelicel bi problemdir dimi buda.

Burda okumustum havuc suyu icmek iyidir diye bi arastir canim

Kızlar geçen hafta kesenin küçük olduğunu ve eğer gelişmezse bebegin kalbinin durabilcegini söyledi doktor demiştim. Bugün sabah kontrole gittik ve kese gecen haftaya göre biraz daha sağlıklı görünüyor dedi doktorum çok şükür riskin hala devam ettiğini de ekledi tabi ama bu bile biraz olsun rahatlattı beni. Bu kez de kese de su çok az dedi 7+5 hamileyim bu haftaya kadar henüz bi kilo artışım olmadı umarım kesede ki su azlığı sorununu da aşabiliriz ! Düzelicel bi problemdir dimi buda.
Hayırlı olsun bebeginiz, ben de havuç ve armut suyunun bebegin suyunu artırdığını duymuştum. Benim suyum da fazla ama doktor çok su içmekle alakalı olmadığını söyledi. Bol bol meyve tuket, ben çok meyve tuketiyordum özellikle karpuz yiyordum. Suyun artisinin ondan kaynaklandığını düşünüyorum.

havuç suyu iç ama abartma arkadaşım kesedeki suyu dengelemek için içiyorsun sonra kesede çok su oluyo oda bebeğe zararlı oluyor bence iki güne bi 2 adet havucu sık iç bir hafta sonra bak kesenin durumuna bu arada normal meyva suyua sus yapıyor şekerin yoksa günde bi bardak sık meyva suyunu iç umarım iyi olursun

Bu konuyla ilgili bilgisi olan varmı. Sanki hiç sorunumuz yok gibi doktorumuz dün su sınırda dedi.. Basına gelen tecrübesi olanlar varmı. Suyu azken arttıran veya sınırda denilen su ile saglıklı doğum yapan varmı.?

Arkadaşım çok üzüntülü bir dönem geçirdi suyu az sıkıntı olabilir demişlerdi.normal Doğumla sağlıkla aldı kucağına.sıvı alımını artıyorlar sanırım.bence kendini üzme neler yapabileceğine bak canm.Allah korusun ikinizi de.hepimizi de korusun inş

Geçmiş olsun. Umarım bebeğin Allahın izniyle sağlı şekilde doğar. Havuç suyu ve olgunlaşmış armutun kesedeki suyunu arttırdığını duymuştum. Denemekten zarar gelmez. Bununla ilgili işyerindeki hamile arkadaşım olumsuz bir durum yaşadı ama yazmıyım detayını düşünme sende, stres yapma. Sen elinden geleni yap, Rabbimin dediği olur.

Arkadaşım çok üzüntülü bir dönem geçirdi suyu az sıkıntı olabilir demişlerdi.normal Doğumla sağlıkla aldı kucağına.sıvı alımını artıyorlar sanırım.bence kendini üzme neler yapabileceğine bak canm.Allah korusun ikinizi de.hepimizi de korusun inş[/QUOT

Doktorum sınırda dedi ama tedirgin etmeden konuştu günde 3lt su iç dedi. Ama biraz arttırmak lazım sanırım. Ancak cok su içmek cozum degılmıs. Havuc suyu falan dıyorlar ancak benım sekerım yuksek oldugundan baska bır yol bulmam lazım :(

Feyzen Feyzen Merhaba arkadaşım benimde cumartesi gecesi su geldi , bugün doktora gittim ve doktor bebeğin suyu az dedi haftaya çarşamba tekrar kontrole çağırdı , antibiyotik ve fitil verdi enfeksiyona karşı. Senin durumun nasıl oldu ?

bebeği kaybettik. sıvı artmadı kesede yırtık vardı ve gebelik sonlandırıldı.

Gecmis olsun canimm bolca su ic
Ayy kuzum dün gibi hatırlıyorum senin hamile olduğunu öğrendiğin günü :) ne çabuk geçmiş zaman 38. Haftaya girmişsin maşallah subhanallah. Rabbim hayırlısıyla sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah :)

Back
X