Çok teşekkür ederim öyle yapıcamgeçmiş olsun gözünüz aydın bol boll su için.
Havuç suyu mu ilk kez duydum ben de araştırcam faydalıysa hemen başlarım yeter ki işe yarasın çok teşekkür ederim cevabın için canım:))Burda okumustum havuc suyu icmek iyidir diye bi arastir canim
Hayırlı olsun bebeginiz, ben de havuç ve armut suyunun bebegin suyunu artırdığını duymuştum. Benim suyum da fazla ama doktor çok su içmekle alakalı olmadığını söyledi. Bol bol meyve tuket, ben çok meyve tuketiyordum özellikle karpuz yiyordum. Suyun artisinin ondan kaynaklandığını düşünüyorum.Kızlar geçen hafta kesenin küçük olduğunu ve eğer gelişmezse bebegin kalbinin durabilcegini söyledi doktor demiştim. Bugün sabah kontrole gittik ve kese gecen haftaya göre biraz daha sağlıklı görünüyor dedi doktorum çok şükür riskin hala devam ettiğini de ekledi tabi ama bu bile biraz olsun rahatlattı beni. Bu kez de kese de su çok az dedi 7+5 hamileyim bu haftaya kadar henüz bi kilo artışım olmadı umarım kesede ki su azlığı sorununu da aşabiliriz ! Düzelicel bi problemdir dimi buda.
Arkadaşım çok üzüntülü bir dönem geçirdi suyu az sıkıntı olabilir demişlerdi.normal Doğumla sağlıkla aldı kucağına.sıvı alımını artıyorlar sanırım.bence kendini üzme neler yapabileceğine bak canm.Allah korusun ikinizi de.hepimizi de korusun inş[/QUOT
Doktorum sınırda dedi ama tedirgin etmeden konuştu günde 3lt su iç dedi. Ama biraz arttırmak lazım sanırım. Ancak cok su içmek cozum degılmıs. Havuc suyu falan dıyorlar ancak benım sekerım yuksek oldugundan baska bır yol bulmam lazım
Taze sıkılmış havuc suyu icin ve olgun armut yiyin.gecmis olsun
Tsk. Ederim. Sanırım basına pek gelen yok.
Feyzen Merhaba arkadaşım benimde cumartesi gecesi su geldi , bugün doktora gittim ve doktor bebeğin suyu az dedi haftaya çarşamba tekrar kontrole çağırdı , antibiyotik ve fitil verdi enfeksiyona karşı. Senin durumun nasıl oldu ?
Ayy kuzum dün gibi hatırlıyorum senin hamile olduğunu öğrendiğin günü :) ne çabuk geçmiş zaman 38. Haftaya girmişsin maşallah subhanallah. Rabbim hayırlısıyla sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah :)Gecmis olsun canimm bolca su ic
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?