Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
En eski bu canım nasıl oluyo karındanBen çok anlamam ama ramzi teorisine göre Karından ultrasonla bakildiysa plasenta sağda ise kız solda ise erkek olacak demektir. Daha erken haftalardaki ultrason kayıtlarınıza da bakın vajinal ultrasondaysa plasenta soldaysa kız sagdaysa erkek demek. Doğruluğu tartışılır ama bende doğru çıkmıştı.
Ramzi teorisine göre bu ultrason karindan bakildiysa bebis erkekEn eski bu canım nasıl oluyo karından
Amin inşallah çok teşekkür ederim yorumun içinRamzi teorisine göre bu ultrason karindan bakildiysa bebis erkekRabbım sağlıklı hayırlı uzun ömürlü nasip etsin kız erkek farketmez sağlıklı olsun diyoruz ama insan yine de merak ediyor bende bu teori doğru çıkmıştı Rabbım gönlündekini versin inşallah
Ben kese yuvarlaksa kız fasülye gibiyse erkek oluyomuş diye duydum ama çok aldanma. Bebek büyüdükçe kese şekli değişiyorYardımcı olabilcek var mı?
Çin takvimine bakmışmıydın peki onuda çok söylüyorlarRamzi teorisine göre bu ultrason karindan bakildiysa bebis erkekRabbım sağlıklı hayırlı uzun ömürlü nasip etsin kız erkek farketmez sağlıklı olsun diyoruz ama insan yine de merak ediyor bende bu teori doğru çıkmıştı Rabbım gönlündekini versin inşallah
İlk haftaların lazım canım 6 7 haftalık görüntüKızlar banada bakarmısınız çok merak ediyorum karından![]()
Yok ki canım resim vermiyorlar bunuda kendim çektimİlk haftaların lazım canım 6 7 haftalık görüntü
Aaa nedenYok ki canım resim vermiyorlar bunuda kendim çektim![]()
Kaç haftalıkYok ki canım resim vermiyorlar bunuda kendim çektim![]()
14 canımKaç haftalık
Tahminde bulunmadımı hiç14 canım
Kaç haftalık
12.haftada tarama yaptı hiçbişey söylemedi bende sormadım ters bir adamdıTahminde bulunmadımı hiç
Ya kıyamam12.haftada tarama yaptı hiçbişey söylemedi bende sormadım ters bir adamdı
Saol canımm benim rabbim hepimizin gönlüne göre versinYa kıyamamAllah gönlükteni nasip etsin inşallah
![]()
Amin amin sağlıkla kucağına alSaol canımm benim rabbim hepimizin gönlüne göre versin![]()
Baktım ama benim dondurulmuş embriyo tüp bebek olduğundan dollendigi yılla transfer edildiği yıl ve aylari farklıydı orda bi karışıklık oldu cin takvimindeÇin takvimine bakmışmıydın peki onuda çok söylüyorlar![]()
Anladım canım saolBaktım ama benim dondurulmuş embriyo tüp bebek olduğundan dollendigi yılla transfer edildiği yıl ve aylari farklıydı orda bi karışıklık oldu cin takviminde![]()