Keseden cinsiyet tahmini doğrumu?

Keseden cinsiyet tahmini

• Doğru

OY: 4 30,8%
  • Yanlış

OY: 10 76,9%

• Ankete Katılan
    13

Ayyuzlum96

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
18 Aralık 2022
25
3
1
Merhaba size bir sorum var keseden cinsiyet tahmini %100 doğru mu? Sizde nasıl oldu sizde doğru çıktı mı?

Kesin dogrudur veya yanlistir bilemem ama.benim doktorum 6.haftadan itibaren erkek dedi oylede oldu. Hemsiresine sormustum cok erken degil mi tahmin icin diye hoca kesenin seklinden tahmin ediyor genelde dogru cikiyor demisti saglikli olsunlar yetee

Kesin dogrudur veya yanlistir bilemem ama.benim doktorum 6.haftadan itibaren erkek dedi oylede oldu. Hemsiresine sormustum cok erken degil mi tahmin icin diye hoca kesenin seklinden tahmin ediyor genelde dogru cikiyor demisti saglikli olsunlar yetee
Anladım, kese şekliniz nasıldı ki?
Hayırlısı rabbim herkese gönlünden geçeni versin inşallah hayırlı sağlıklı bebişler nasip etsin♥️

Anladım, kese şekliniz nasıldı ki?
Hayırlısı rabbim herkese gönlünden geçeni versin inşallah hayırlı sağlıklı bebişler nasip etsin♥️
Sekli soyle yada boyle demedi doktorun kendi teorisiymis daha detay sormadim hoş sorsamda anlamazdim.belkide tibbi terimlerden 😊

Anlayan ablalarim bi tahminde bulunun 🙏 doktor dedi ki kucuk kese cok yavash gelishiyor kaybolcak buyuk ihtimal 😔
F8759901-76D9-4373-9E0B-9CD22A9612AC.webp

Anlayan ablalarim bi tahminde bulunun 🙏 doktor dedi ki kucuk kese cok yavash gelishiyor kaybolcak buyuk ihtimal 😔
Eki Görüntüle 3190746
Maalesef bu konuda hiç bir fikrim yok.. ama belki geç döllenmiş dir çok nadir de olsa bazen ikiz hamilelik de biri önce biri sonra da olabiliyor. Yani siz hamile kaldığınızda ilk haftalarda fark etmeden bi daha kalmış olabilirsiniz ama bu dedim çok çok nadir.

11 haftalık erkek dedi. Çıkıntıyı gördü sanırım. Bir dahaki ay net söyliycdkmiş

Siyah olan 11+6 kırmızı olan 12+6 karından ultrason tahmininiz nedir acaba tahminde bulunurmusunuz

Eklentiler

• IMG_20230114_232136.webp
    IMG_20230114_232136.webp
    22,3 KB · Görüntüleme: 80
  • IMG_20230114_223755.webp
    IMG_20230114_223755.webp
    12,7 KB · Görüntüleme: 66
  • IMG-20230120-WA0011.webp
    IMG-20230120-WA0011.webp
    18,1 KB · Görüntüleme: 83
Siyah olan 11+6 kırmızı olan 12+6 karından ultrason tahmininiz nedir acaba tahminde bulunurmusunuz
Ben cinsiyet tahmini yapmıyorum. Ben keseden cinseyet tahmini doğru mu değilmi merak ettim için bu soruyu sordum. Ama çoğu yanliş oylamış zaten.
Ama anlıyorum sizi de insan merak ediyor bende çok merak ediyorum. Rabbim hepimize gönlümüzden geçenleri hayıra çevirip nasip etsin inşallah ☺️

Ben cinsiyet tahmini yapmıyorum. Ben keseden cinseyet tahmini doğru mu değilmi merak ettim için bu soruyu sordum. Ama çoğu yanliş oylamış zaten.
Ama anlıyorum sizi de insan merak ediyor bende çok merak ediyorum. Rabbim hepimize gönlümüzden geçenleri hayıra çevirip nasip etsin inşallah ☺️
Yani yanlış mı bilgi veriyorlar anlamadm 🙂🙂🙂

Yani yanlış mı bilgi veriyorlar anlamadm 🙂🙂🙂
Yani böyle bir şey bazılarının ki gerçekten tutuyor doğru ama bazılarının ki tutmuyor yani çoğu kişi tutmuyor yani orada anket yapmıştım çoğu kişi yanlış yapmış yani. Yanlış çıktığına dair çoğunluk oy vermiş anlatabildim mi☺️

Yani böyle bir şey bazılarının ki gerçekten tutuyor doğru ama bazılarının ki tutmuyor yani çoğu kişi tutmuyor yani orada anket yapmıştım çoğu kişi yanlış yapmış yani. Yanlış çıktığına dair çoğunluk oy vermiş anlatabildim mi

Yani doğru diyorsun doktorlar bilemiyor nasıl bilcekler yok ramzi yok bilmem ne bana da mantıksız gelmeye basladi

Yani doğru diyorsun doktorlar bilemiyor nasıl bilcekler yok ramzi yok bilmem ne bana da mantıksız gelmeye basladi
Çünkü bir tane ultrasyon fotoğrafı görmüştüm influencer katını böyle resmen fasülye şekli uzun ince bir kese zor baktım ki bir kız oluyor yani oradan anladım ki bu teori de pek doğru değil. Ama biz insanoğlu çok meraklıyız her şeyden bir şeyler çıkartırız merakımızdan☺️

Back
X