Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ay daha neler artık ya. Daha ortada bebek yok, cinsiyet soruyorsunuz. Kız olsa ne, erkek olsa ne? Sağlıklı olsun, yerinde dursun, eli ayağı düzgün olsun diyeceğinize. Tövbe ya.Kızlar keseden cinsiyet tahmininde bulunan arkadaşlar bana yardımcı olabilir mi lütfennn![]()
Sağlıklı olacağını hayırlı olacağını dilemediğimi nerden bilip böyle azarlar gibi konuşmanız ne ile alakalı formda bi çok böyle konu vardı merak edip sordum tavrınız çok itici.Ay daha neler artık ya. Daha ortada bebek yok, cinsiyet soruyorsunuz. Kız olsa ne, erkek olsa ne? Sağlıklı olsun, yerinde dursun, eli ayağı düzgün olsun diyeceğinize. Tövbe ya.
Erkek benceKızlar keseden cinsiyet tahmininde bulunan arkadaşlar bana yardımcı olabilir mi lütfennn![]()
Yorumunuz için teşekkür ederim tek erkek diyen sizsiniz nasıl anladınız kafam karıştıda benimErkek bence
Benim oğlumun keseside böleydiYorumunuz için teşekkür ederim tek erkek diyen sizsiniz nasıl anladınız kafam karıştıda benim![]()
Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsinKızlar keseden cinsiyet tahmininde bulunan arkadaşlar bana yardımcı olabilir mi lütfennn![]()
Burdada 8+5Benim oğlumun keseside böleydi
Çok teşekkür ederim insan merak içinde oluyor ister istemezRabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsinçok tatlı heyecan ancak keseden cinsiyet anlaşılmaz. İki kızım var gebelik belirtilerinden kese şekline,kese de duruşlarına, hareketlerine kadar herseyleri farklıydı
![]()
KızBurdada 8+5![]()
Keseye göremi yoksa ramzi teorine göremi anlıyorsunuz acaba tam şuan size özelden yazıyordum kalp kalbe karşıymış
Keseye göremi yoksa ramzi teorine göremi anlıyorsunuz acaba tam şuan size özelden yazıyordum kalp kalbe karşıymış![]()
Ayy öyle miKeseye göremi yoksa ramzi teorine göremi anlıyorsunuz acaba tam şuan size özelden yazıyordum kalp kalbe karşıymış![]()
Teşekkür ederimAyy öyle miErkek bebeklerin elleri ayakları daha çabuk oluşuyor kızlar daha et parçası görünümünde oluyor sizin ultrason resminizde et parçası görünümünde. Oğluma hamileyken bu haftada elleri ayakları çok belliydi
Teşekkür ederimSağlığı sıhhati tabiki çok önemli benim için ama 1 oğlum var buda gönlümden kız olsun diye geçiyor insan tatmadığı meyveyide istiyor
![]()
Aminnn teşekkür ederimHaklısınız rabbim gönlünüze göre versin![]()
Yaa bana da tahminde bulunur musunuzAyy öyle miErkek bebeklerin elleri ayakları daha çabuk oluşuyor kızlar daha et parçası görünümünde oluyor sizin ultrason resminizde et parçası görünümünde. Oğluma hamileyken bu haftada elleri ayakları çok belliydi
Kaç haftalık acabaYaa bana da tahminde bulunur musunuz
6+5Kaç haftalık acaba
Kız gibi doğdu içime canım