Keseden cinsiyet tahmini

kizasigi

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
15 Ağustos 2022
35
5
1
28
Kızlar keseden cinsiyet tahmininde bulunan arkadaşlar bana yardımcı olabilir mi lütfennn 🙏🏻

Eklentiler

• 62DC7187-2300-46F6-8DB0-184C58D155F8.webp
    62DC7187-2300-46F6-8DB0-184C58D155F8.webp
    34,5 KB · Görüntüleme: 87
Ay daha neler artık ya. Daha ortada bebek yok, cinsiyet soruyorsunuz. Kız olsa ne, erkek olsa ne? Sağlıklı olsun, yerinde dursun, eli ayağı düzgün olsun diyeceğinize. Tövbe ya.
Sağlıklı olacağını hayırlı olacağını dilemediğimi nerden bilip böyle azarlar gibi konuşmanız ne ile alakalı formda bi çok böyle konu vardı merak edip sordum tavrınız çok itici.

Kızlar keseden cinsiyet tahmininde bulunan arkadaşlar bana yardımcı olabilir mi lütfennn 🙏🏻
Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin 🙏 çok tatlı heyecan ancak keseden cinsiyet anlaşılmaz. İki kızım var gebelik belirtilerinden kese şekline,kese de duruşlarına, hareketlerine kadar herseyleri farklıydı ☺️

Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin 🙏 çok tatlı heyecan ancak keseden cinsiyet anlaşılmaz. İki kızım var gebelik belirtilerinden kese şekline,kese de duruşlarına, hareketlerine kadar herseyleri farklıydı ☺️
Çok teşekkür ederim insan merak içinde oluyor ister istemez 🙈

Keseye göremi yoksa ramzi teorine göremi anlıyorsunuz acaba tam şuan size özelden yazıyordum kalp kalbe karşıymış ☺️❤️
Keseye göremi yoksa ramzi teorine göremi anlıyorsunuz acaba tam şuan size özelden yazıyordum kalp kalbe karşıymış ☺️❤️
Ayy öyle mi ❤️ Erkek bebeklerin elleri ayakları daha çabuk oluşuyor kızlar daha et parçası görünümünde oluyor sizin ultrason resminizde et parçası görünümünde. Oğluma hamileyken bu haftada elleri ayakları çok belliydi

Ayy öyle mi ❤️ Erkek bebeklerin elleri ayakları daha çabuk oluşuyor kızlar daha et parçası görünümünde oluyor sizin ultrason resminizde et parçası görünümünde. Oğluma hamileyken bu haftada elleri ayakları çok belliydi
Teşekkür ederim ❤️ Sağlığı sıhhati tabiki çok önemli benim için ama 1 oğlum var buda gönlümden kız olsun diye geçiyor insan tatmadığı meyveyide istiyor 🙈

Yaa bana da tahminde bulunur musunuz

Eklentiler

• Snapchat-121612929.webp
    Snapchat-121612929.webp
    13,5 KB · Görüntüleme: 32
Back
X