• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Keseden cinsiyet tahmini

esra759esra

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
11
Puanlar
3
Kızlar merhaba ya lütfen anlayan varsa bakar mısınız keseye göre sizce cinsiyetimiz ne çok merak ediyorum ❤️❤️

Eklentiler

• IMG_3568.webp
    IMG_3568.webp
    18,1 KB · Görüntüleme: 92
Teşekkür ederim canım bunu nasıl anlıyoruz yapısı derken neyden kastediyorsun canım ben hiç anlayamıyorum 😇
genelde gördüğüm kadarıyla kız bebeklerinin şekli daha kıvrak oluyor erkek daha düz yapıli gibi oluyor tamamen benim görüşüm bu arada sizinki erkek gibi geldi o yüzden 🫶🏻

genelde gördüğüm kadarıyla kız bebeklerinin şekli daha kıvrak oluyor erkek daha düz yapıli gibi oluyor tamamen benim görüşüm bu arada sizinki erkek gibi geldi o yüzden 🫶🏻
Teşekkür ederim canım çok saol Allah razı olsun ❤️❤️

Senden de kuzummm öğrenince yaz bakalım tutacak mi🫶🏻 birde bana da dua eder misin hamilelerin kabul olurmuş bende olsun diye uğraşıyorum ❤️
Ederim tabi canım rabbim inşAllah en kısa zamanda kucağını doldursun ikiz ikiz versin inşAllah canım isteyen herkese nasip etsin rabbim ❤️tamam canım sonucu öğrenince yazarım mutlaka ❤️

Ederim tabi canım rabbim inşAllah en kısa zamanda kucağını doldursun ikiz ikiz versin inşAllah canım isteyen herkese nasip etsin rabbim ❤️tamam canım sonucu öğrenince yazarım mutlaka ❤️
Yada aminnnn Allah razı olsun:))) sağlıcakla gelsin bebisin inşallah :))))

Back
X