kesem boş çıktı çok üzgünüm

DXUXNYA TATLISI

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Nisan 2008
364
3
96
İstanbul
kızlar sat göre 6 yada 7 haftalık hamileyim dün doktora gittim kesem büyümüş fakat bebek yok dedi moralimi bozmamam gerektigini daha birşey belli olmadıgını söyledi ve bana pzt ye randevu verdi verdigi kagıtta missed abortus? yazıyo tıbbi gerekçe olarak araştırdım anne karnında bebegin canlılıgını yitirmesiymiş bana yardımcı olun lütfen üzgünüm...:1no2:

kızlar sat göre 6 yada 7 haftalık hamileyim dün doktora gittim kesem büyümüş fakat bebek yok dedi moralimi bozmamam gerektigini daha birşey belli olmadıgını söyledi ve bana pzt ye randevu verdi verdigi kagıtta missed abortus? yazıyo tıbbi gerekçe olarak araştırdım anne karnında bebegin canlılıgını yitirmesiymiş bana yardımcı olun lütfen üzgünüm...:1no2:

canım benim üzülme...
içini ferah tut...
8-9 haftalıga kadar bebeği görünmeyen ne arkadaşlarımız var...
bende 6+4 haftalık hamileydim. ultrasonda kese bile görünmemişti...
canını sıkma kuşum. doktorunun gel dediğizaman bir git, bakalım ne olucak.
ama sen üzülme.rabbim hakkında hayırlısını versin.
dualarımız seninle :Saruboceq:

canım ya kesin emin olmadanda sonlardırma gebeliği olurmu.7-8.haftalarda da görunen var.Biraz daha bekletemezlermiki??

canım benim sata göre 7+5 de bebiş gözüktü biraz bekle hemen üzülme bence ptesi günü görüceksin bebişini içini farah tut

bence bıraz daha bekle tatlım... 9 haftalıkken bebegını gorenler var burdan duyuyoruz okuyoruz...
hemen sonlandırma derım bence az daha zaman...
dualarımız senınle...

cnm sakın üzülme benimde görünmemişti takma kafana sen 6-7 haftalığım diyorsun ama geç döllenme olmuştur

canım sen sata bakma çünkü benim sata göre benimkide yanlış çok kere gittim ne kese ne bebek göründü doktorun zaten seni bekletmesi gerekiyo boş gebelik dış gebelik olabilir diyolar ama inanma canım tama aynen öyle benimde başımda var aynı sorun kese büyümezde yada büyüyüpte içinde yolk kesesi görünmezse o zaman müdahale ederler doktor degiştir derim ama yine de sabırlı ol erken gitmişsindir benim gibi yumutlama geç olmuştur bende öyle oldu benim son adet tarihime göre aslında 8 haftalık olmuş olmam lazım ama daha 6 haftalık yeni kese göründü herşey normal yolk kesesi önemli olan oo varsa korkmana gerek yok sıkma canını ayrıca ilişkiden uzak dur derim bende kanam oldu doktor biraz ara vermemi söyledi tavsiye ederim sıkılma herşey yolunda bence benim psikolojim bozuldu ama boşuna üzülmüşüm çok şükür kese de var yolk keseside var inşallah sendede öyle olur korkma derim:olmaz:

iyide arkadaşlar doktor neden missed abortus yazıyor da kızcağızın yüzüne bekleyelim biraz daha diyor. missed abortus kayıp düşük demek. ben bişey anlamadım vallahi??:uhm:

canım senin zaten gec ilerliyor hersey.ee kalbinin görunmeside gec olacak tabi bu durumda.bebek görundu derken tam olarak ne gördu doktor canım.yolk kesesi falan görundumu..

canım ya az dur o zaman bak yolk keseside varmış,bu çok iyii..dedimya sana sende geç döllenme olmuş ve kalbide geç görunucek muhtemelen.Kusmaların falan varmı peki?

Back
X