kesem buyumus ama bebeğimi göremedik

açelyaakaslan

oğluşuna aşık
Kayıtlı Üye
26 Mart 2008
310
2
316
38
İstanbul
arkadaşlar bundan 1 hafta önce falan doktora gittim ozaman kesemi görmüştük 8 mm di dün de doktora gittim kesem büyümüş 17 mm olmuş ama bebeğimi göremedim doktor 5.5 ,6 haftalık hamile olduğumu söyledi benım gıbı keseyı görupte bebegını goremeyen varmı öyle tedırgınımkı doktor 10 gun sonra yıne cagırdı ınşallah ozaman bebegımı görrürüm......:çok üzgünüm:

arkadaşlar bundan 1 hafta önce falan doktora gittim ozaman kesemi görmüştük 8 mm di dün de doktora gittim kesem büyümüş 17 mm olmuş ama bebeğimi göremedim doktor 5.5 ,6 haftalık hamile olduğumu söyledi benım gıbı keseyı görupte bebegını goremeyen varmı öyle tedırgınımkı doktor 10 gun sonra yıne cagırdı ınşallah ozaman bebegımı görrürüm......:çok üzgünüm:

canım bende 5 haftalık hamileyim benim de 10 mm oldu kesecik bebek yok ama bebeğin oluşması için önce yolk saç dedikleri bebeğe yardımcı elemanlar oluşmuş.benim vajinal ultrasonla görebildi.karnından baktı ise daha geç görülür.aklına kötü şeyler getirme.bebişide üzme bidahaki muayeneye görürsün inş.a.s.

İnşallah bir sorun yoktur ve görürsünüz bebeğinizi arkadaşım. İçini ferah tutmaya çalış. a.s.

Içini Ferah Tut Canim . Sat A Göre 6. Haftada Bebek Görülüyor Normalde.keşke Vajinal Yolla Baktirsaydin Ozaman Net Belli Olurdu .

karından baktı alttan hıç bakmadı şimdiye kadar yüceler yücesi mevlam inşallah herşey yolunda gıder belkıde üstten bakıldığı için görülmedi bebek inşallah öyledir

canıımmm hiiiç üzülme 5.5 haftalıktım kanamam oldu dr a gittim kese ordaydı bebek yoktu ..hatta alttan bakılmıştı sordum dr a bebeğim iyimi diye bana güldü bebek yokki daha nesi iyi olsun dedi..bir sonraki muayenede ancak görülmüştü..karından görülmesi imkansız yanii..o yüzden rahat ol canım..

Altı haflalıkken bana karından baktı doktor kese vardı bebek daha yoktu ben ısrar ettim alttan da baktı gene yoktu ongün sonra tekrar gittim üsten alttan baktı yok işte kese var bebek yoktu canım yani sonra kürtaj oldum tabi boş gebelikmiş ama ben doktor teşhisi koymadan kendime koymuştum bile boş gebelik diye o yüzden sen aklına getirme böyle şeyler diycem ama getirmişsin bile inşallah sonucu güzel olur görürsün inşallah canım...

SEN ŞİMDİ SAKİN OL CANIM..HEMEN PANİKLENME...ÜSTTEN BAKTIYSA GÖRÜLMEMESİ NORMAL..GÜZEL DÜŞÜN GÜZEL OLSUN yerimseniben

cnm gorunmemsi normal bende 6+2 de gitmistim hala gorunmuyordu 6+5 tekrar gittim ancak gorundu ve kalbinide gormustum oazamn merak etme kese gelismisse bu iyiye isaret demisti bana doktorum

canım benim bende dün dr. gittim ve keseyi gördüğünü ama bebeği göremediğini söyledi...haftaya tekrar gideceğim ozaman inşallah bebeğimizi görürüz..
üzülme tatlım..daha gebeliğimiz erken dönemde olduğundan görülmeyebilirmiş...

canim ben de senin gibi 6 haftalikken gittigimde sadece keseyi gormustuma.s ...ne kalp atisi,ne de bebegi gorememistim cunku cok kucuktu..:emir_bebek:.ama buyuyunce gordum...kalbini de duydum ...sen de biraz bekle bence öyle üzülme hemen:1no2:...7.haftadan itibaren gorursun cunku o zaman ancak buyuyor...sevgiler...:1hug:

canım ya duramamış başlık açmışsın. ama arkadaşlardada bak 6 haftadan sonra görülmüş .yani hiç panik yapıp ta kendini üzme.. bebek şu anda okadar küçükki nokta kadar bişey görünmesi çok zor ..üstelik senin karnından bakılmış . . bence 10 gün sonra bebeğini görünce boşuna endişelendiğini anlıcaksın .. dr a giderken yalnız bol çişinle git tamammı.. şimdi güzel şeyler düşün ve hamileliğini kendiner zehir etme..çok öpüyorum canım ..a.s.

hepiniz çokk sağolun arkadaşlar ALLAH hepinizden razı olsun inanın öyle rahatlattınızki beni öyle mutlu oldumki inşallah 10 gün sonra gittiğimde hem kalp atışını hemde kendisini görürüm bebeğimin....

canim bence de uzulme hic...ben de 6+5 iken gittim anca keseyi gordum...7.haftada kalbini duyamadim ancak 8.haftada duydum...yani belli olmuyor senin bebegin kalbini duyamn ve onu gormen icin biraz gelismesi gerek...ki sen de gelismis diyorsun galiba bu da yeter dimi guzelim???

hayirlisi olsun insallah...

Canım ben 5 haftalıkken salak bir doktora gitmişim,karından baktı ve kese filan yok bozuk gebelik kesin dedi :kızgın: Bütün gece ağladım senağlama Ertesi gün hemen başka doktora gittim,alttan kontrol etti ve 4 haftalık kesen gelişmiş dedi!Şu anda 7 haftalık hamişim 6+5 de kalp atışlarını dinledim Allahıma şükürler olsun !!sadece 1 hafta geç döllenme olmuş :dance: diğer salak doktora kalsaydım,kesin çocuğumu ağlamaktan düşürürdüm valla :oklava:

cnm bende ilk gittigimde doktor kese var ama bebek yok daha olusmamıs dedi...7 haftalıkken gorundu..daha çok erken ...eminim bebeişin olusmaya baslamıstır..herseyin hayırlısı olarak dusun...kalbini ferah tut cnm...

ayyy ne güsel dilek.inşallah sag salim kucana alırısn bebişini.allah bir avazda kurtarsın inşallah.bende 6+4 hamişim.ve doktora gitmedim.az daha beklemeyi düşünüyorum çünkü gittigimde bebegin kalbini ve kendini göremessem üzülürüm:(:(az daha beklicem bakalım

Back
X