Kesem gelişmiyor arkadaşlar

Elfidam3331

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
13 Aralık 2015
4
0
1
35
Ben en son 24 kasımda hastalanmam gerekiyordu hastalanmadım test yaptım 5gün sonra b hgc 760 çıktı 4 aralıkta doktora gittim kese 3.8 mm çıktı 11aralıkta gittim 4.5 çıktı doktor dedi sorun var gebelik sağlıklı değil büyümemiş 5 6haftalık oluyor yani gittiğimde bu kadar küçük ve içi bile yok küçük olduğundan 11 aralıkta 6.5haftalık olduğunda gittim yine b hgc 1000 çıktı aynı gelişme yok denecek kadar az kese düzgün değilmiş. Sizce boyut neden öyle millet kalp atışını duyuyormuş doktor alalım keseyi dedi kalp atışı içindeki hiç görülmüyor ne durumdayım

Ben en son 24 kasımda hastalanmam gerekiyordu hastalanmadım test yaptım 5gün sonra b hgc 760 çıktı 4 aralıkta doktora gittim kese 3.8 mm çıktı 11aralıkta gittim 4.5 çıktı doktor dedi sorun var gebelik sağlıklı değil büyümemiş 5 6haftalık oluyor yani gittiğimde bu kadar küçük ve içi bile yok küçük olduğundan 11 aralıkta 6.5haftalık olduğunda gittim yine b hgc 1000 çıktı aynı gelişme yok denecek kadar az kese düzgün değilmiş. Sizce boyut neden öyle millet kalp atışını duyuyormuş doktor alalım keseyi dedi kalp atışı içindeki hiç görülmüyor ne durumdayım
lütfen cevap verin arkadaşlar kötü durumdayım çok istiyordum sağlıklı şekilde anne olmayı

sağlıklı bir gebelik olması için zaten beta hcg nin 2 güne bir 2 kat artması gerekiyor, sizin öyle bir artış olmamış, bu da sağlıklı bir gebelik olmadığının göstergesi,Allah hayırlı zamanda yenisini nasip eder inşallah

canım, sağlıklı gelişim yok, onu aldırıp tekrar gebe kalsan daha iyi olur. yinede sen bilirsin.

İyi birşey söyleyen doktor olmadı ama bir hafta bekle dedi devlet hastanesindeki ama özeldeki alalım dedi beklemenin zararı var mı

geç döllenme ihtimaline karşı falan doktorlar 1 hafta falan bekletiyorlar ama o daha çok kese oluşup içinde embriyonun henüz gözükmediği durumlar yani boş gebeliklerde, seninki kese sağlıklı değil anladığım kadarıyla benim 6. haftada betahcg 50.000 di herkesin tabiki de aynı olacak diye birşey yok ama, yerinde olsam yarın yine birdoktora çıkar, karar verirdim.

İyi birşey söyleyen doktor olmadı ama bir hafta bekle dedi devlet hastanesindeki ama özeldeki alalım dedi beklemenin zararı var mı
Canım benimde ilk gebeliğim öyle olmuştu 8 haftaya kadar bekleyelim dedi doktor ama kalp atışıda olmayınca kürtaj oldum mecbur.bende senin gibi beklesemmi diye düşünüyodum ama doktor enfeksiyon kaparsın deyince sonraki hamileliklerimi düşününce beklemedim.

Sağolun arkadaşlar doğru söylüyorsunuz bir farklı doktora daha sorup aynı derse aldırayım yenisi için uğraşırım

Geçmiş olsun canım.Beta hiç yükselmemiş :( arkadaşların dediği gibi aldırmak ve yenisi için uğraşmak daha iyi olur senin için.

Back
X