Kesem gittikçe küçülüyor ama bebek de oluşuyor

iremgns

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Mayıs 2020
262
177
53
Merhabalar yine ben kızlar bugün doktora gititm geçen hafta 7+5 falan olmam gerekirken 5+1 çıktı yolk göründü bebek yok ama kesemde de yavaş ilerleme var. Haftaya bakalım bebek oluşmuş olur dedi bugün gittik bebek gerçekten de oluşmuş ama kalp atışı daha yok ve yine 9 haftaya yakın olmam gerekirken bu sefer de 5+5 çıktım ya bi sıkıntı var bariz belli ama doktorum bi dahaki haftayı bekleyelim kalp atışı olabilir dedi neden benim sürecim bu kadar uzadı çok korkuyorum doktorum asla olumsuz konuşmuyo ama görünen köy de klavuz istemez hem çok geç ilerliyor sürecim hem kesem büyümüyor hatta bu hafta küçülmüş bile sonucum ne olacak belirsizlik içindeyim yüzde 20 umudum var ama artık çok yoruldum sizce nasıl sonuçların benm gibi olan var mı

Bir de başka doktorlara gidip aklını bulandırma daha fazla dedi geçen haftalarda devlete gitmiştim bana boş gebelik demişti korkutmuştu ben de o yüzden gerçekten başka doktora gitmek istemiyorum ama bu doktor da sanki bilerek süreci uzatıyo gibi bilemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…