Slm kızlar ilk hamileliğim 5 haftalık daha bu gün doktora gittim ve kese gözükmedi doktor haftaya gel bakalım yoksa dış gebelik olabilir dedi çok sancım var gelip gidiyo belim agrıyo çok endişeleniyorum yardımcı olun lütfen ((
Daha çok küçük olduğu için görülmemiş olabilir belki. Çünkü ben 5 haftalık gittiğimde kesesi 1 cm bile değildi. Bir de tuvalete sıkışık vaziyette girmek gerekiyor ultrasona. O şekilde girmediniz mi acaba?
Daha çok küçük olduğu için görülmemiş olabilir belki. Çünkü ben 5 haftalık gittiğimde kesesi 1 cm bile değildi. Bir de tuvalete sıkışık vaziyette girmek gerekiyor ultrasona. O şekilde girmediniz mi acaba?
Slm kızlar ilk hamileliğim 5 haftalık daha bu gün doktora gittim ve kese gözükmedi doktor haftaya gel bakalım yoksa dış gebelik olabilir dedi çok sancım var gelip gidiyo belim agrıyo çok endişeleniyorum yardımcı olun lütfen ((
Canim herseyin hayirlisi haftaya gittiginde insallh goreceksin keseyi bazen gec olabiliyor.bende bulantim gecmiyir diye gittim bebegin kalp atisini duyamadik gebeligi sonlandirmamiz lazim dedi doktor.ordan cikip baska doktora gittik o da aynisini dedi ama ben bikacgun daha beklicem 6+4 gunluk hamileyim ve 6 yildir bekledigimiz bu bebek.Allahtan umit kesilmez
Bende 2 yil once dis gebelik yasadim hatta teke tupumu kaybettim ama yine de umudunu kirmamak lazim. Zaten gerekli kontrolleri yaptiracaktir. Size de cok cok gecmis olsun. Yasayan bilir ..