- 2 Eylül 2022
- 288
- 301
- 33
- Konu Sahibi Wanda Maximoff
-
Canım sana örnek olsun diye kendi ultrasonumu atım kisiden kişiye degisiyordur tabiki ben 6+0 da hem bebeği hem kalp atışını duymuştum üst karından. Ama emin ol bir sıkıntı olsa doktorlar direk söylüyor zaten günden güne cabukta gelisiyorlarİyi günler hanımlar. Sat.a göre 6+3 günlük hamileyim. Bugün keseyi görmeye gittik karından gördük ama yolk sac görünmedi. Vajinal olarak da bakalım isterseniz dedi doktor ve baktık. Vajinalden yolk sac görüldü. Kalp atışını duymadık henüz. Kesenin sağlıklı olduğunu söyledi, ölçüm yapmadı ama bana küçük gibi geldi buradaki ultrason kağıtlarıyla kıyaslayınca. 10 gün sonra kalp atışı için gelin dedi. Sizce küçük mü? Yoksa normal mi? Tecrübesi olanlar yorum yaparsa çok mutlu olurum
Çok teşekkür ederim içime su serptinizCanım sana örnek olsun diye kendi ultrasonumu atım kisiden kişiye degisiyordur tabiki ben 6+0 da hem bebeği hem kalp atışını duymuştum üst karından. Ama emin ol bir sıkıntı olsa doktorlar direk söylüyor zaten günden güne cabukta gelisiyorlar
Amin canım hep beraber inşallah. Seni çok iyi anlıyorum o süreç malesef öyle geçiyor ama sonu iyi olsun inşallahÇok teşekkür ederim içime su serptinizçok zor süreçler ilerde nasıl olur bilmiyorum ama acaba pozitif mi acaba kimyasal mı acaba dış gebelik mi acaba boş gebelik mi acaba kalp atışı var mı diye diye yiyip bitirdim kendimi son aşamaya geldik bakalım inşallah kalp atışlarını da duyarız da rahatlarım birazcık. Allah sağlıcakla kucağınıza almayı da nasip etsin
Amin inşallah hayırlısıAmin canım hep beraber inşallah. Seni çok iyi anlıyorum o süreç malesef öyle geçiyor ama sonu iyi olsun inşallahinan çok çabuk gelisiyorlar ben 6 gün sonra gittiğimde ciddi fark vardı. Ve makinadan makinaya da değişiyor devletlerinki bir tık daha eksik olduğu için algılaması bile bazen zor oluyor o yüzden hiç üzme kendini sağlıkla gelişip büyüsün inşallah
Bende dün gittim alttan baktılar keseyi gördü karından bakınca gördü yolk saçı ben göremedim ama doktor minik olsana göründüğünü söyledi ve bu zamanlarda çok normal görülürse görülür görülmeyedebilir ama minicik gördüm dedi ve haftaya perşembe tekrar çağırdı ve kese boyutu 6.3 haftalık olrak 5+2 o perşembe bana gelmez artık kafam da kurup duruyorum doktor bile stres yapma işine bak hamile değilmişsin gibi hareket et dediİyi günler hanımlar. Sat.a göre 6+3 günlük hamileyim. Bugün keseyi görmeye gittik karından gördük ama yolk sac görünmedi. Vajinal olarak da bakalım isterseniz dedi doktor ve baktık. Vajinalden yolk sac görüldü. Kalp atışını duymadık henüz. Kesenin sağlıklı olduğunu söyledi, ölçüm yapmadı ama bana küçük gibi geldi buradaki ultrason kağıtlarıyla kıyaslayınca. 10 gün sonra kalp atışı için gelin dedi. Sizce küçük mü? Yoksa normal mi? Tecrübesi olanlar yorum yaparsa çok mutlu olurum
Ultrason görüntüsü var mı acabaBende dün gittim alttan baktılar keseyi gördü karından bakınca gördü yolk saçı ben göremedim ama doktor minik olsana göründüğünü söyledi ve bu zamanlarda çok normal görülürse görülür görülmeyedebilir ama minicik gördüm dedi ve haftaya perşembe tekrar çağırdı ve kese boyutu 6.3 haftalık olrak 5+2 o perşembe bana gelmez artık kafam da kurup duruyorum doktor bile stres yapma işine bak hamile değilmişsin gibi hareket et dedi
6 haftalıkken benimde sadece kese vardı. Doktor boş gebelik olabilir dedi çok değil birkaç gün içinde hem bebeği gördüm hem kalp atışını duydum. Sabredin 9.haftaya kadar mutlaka dinletirlerİyi günler hanımlar. Sat.a göre 6+3 günlük hamileyim. Bugün keseyi görmeye gittik karından gördük ama yolk sac görünmedi. Vajinal olarak da bakalım isterseniz dedi doktor ve baktık. Vajinalden yolk sac görüldü. Kalp atışını duymadık henüz. Kesenin sağlıklı olduğunu söyledi, ölçüm yapmadı ama bana küçük gibi geldi buradaki ultrason kağıtlarıyla kıyaslayınca. 10 gün sonra kalp atışı için gelin dedi. Sizce küçük mü? Yoksa normal mi? Tecrübesi olanlar yorum yaparsa çok mutlu olurum
İnşallah çok dua ediyorum ama insan korkuyor yine de6 haftalıkken benimde sadece kese vardı. Doktor boş gebelik olabilir dedi çok değil birkaç gün içinde hem bebeği gördüm hem kalp atışını duydum. Sabredin 9.haftaya kadar mutlaka dinletirler
Çoook teşekkür ederimKesenin fotoğrafta küçük büyük vb çıkması ulturasyon cihazı ile ilgili
Ultrason cihazına göre değişir böyle bakarak küçük yada büyük diyemez kimse desede yanıltır siziİyi günler hanımlar. Sat.a göre 6+3 günlük hamileyim. Bugün keseyi görmeye gittik karından gördük ama yolk sac görünmedi. Vajinal olarak da bakalım isterseniz dedi doktor ve baktık. Vajinalden yolk sac görüldü. Kalp atışını duymadık henüz. Kesenin sağlıklı olduğunu söyledi, ölçüm yapmadı ama bana küçük gibi geldi buradaki ultrason kağıtlarıyla kıyaslayınca. 10 gün sonra kalp atışı için gelin dedi. Sizce küçük mü? Yoksa normal mi? Tecrübesi olanlar yorum yaparsa çok mutlu olurum
Evet gerçekten ultrason cihazına göre değişiyormuş. Devlet hastanesinde 8 haftalık çıkıyor özel klinikte 9 haftalıkUltrason cihazına göre değişir böyle bakarak küçük yada büyük diyemez kimse desede yanıltır sizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?