Kesem mi küçülüyor cihazlar mı bozuk

Faattoss

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
26 Temmuz 2019
998
714
103
28
Merhaba kızlar ben normalde bugün 7+6 günlük gebeyim doktora gittiğimde bununla uyumlu söylemişti haftamı ama cumartesi kanamam oldu doktor 6+2 günlük dedi progestan verdi gönderdi bugün özel hastaneye gittim 5+5 günlük dedi boş gebelikte olabilir ama geç döllenme de olabilir dedi ben anlamdım kese mi küçülüyor yoksa cihazlar farklı mı sonuç veriyor böyle bişey yaşayan var mı acaba

Haftası değil de kese boyutu kaçtı

Her doktorun hafta ölçümü farklı oluyor ya önemli olan kalbi sağlıklı atıyor mu kesede bozukluk vs var mı o a bakmak bence

Kesede bozukluk yok çok şükür ama kalp atışını daha hiç duymamıştık
Biz de dinlemedik zaten dinlemek için erkenimi rahatsız edici bir ses gönderiliyormuş makineden şimdi dinlemeyelim rahatsız edebilir miniği dedi doktorum. Ama makinede doktorlar kalp atımını görüyor illa dinlenecek diye bir kaide yokmuş. Hatta bana da gösterdi bak kalbi atıyor diye. Belki doktorunuz özellikle ona dikkat edebilir

Bana öyle göstermedi buğu şeklinde daha çok minik dedi beklicez dedi benim merak ettiğim kese küçülür mü acaba

Bana öyle göstermedi buğu şeklinde daha çok minik dedi beklicez dedi benim merak ettiğim kese küçülür mü acaba
Önceki gittiğiniz ultrason fotoğrafınızda kese boyutu yazar bir de şimdikine bakın orda da yazar. Karşılaştırabilirsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…