- 1 Aralık 2015
- 349
- 97
- 98
- 33
- Konu Sahibi Songulipek
-
Canım 9.haftada görenler oluyor sakin ol geç döllenme ise geriden gelebilir son adet tarihine göre hesaplamalarla tutmayabilir sakinliğini koru sabırla bekle ❤
Kuzum biz keseyi 6+2 de gördük 20 ocaktı sonra doktor dedi ki 31 ocakta tekrar gel kesenin içinde embriyo oluşmuş mu bakacağız oda yaklaşık 8.hafta içinde oluyor ama benim lekelenmelerim falan olunca erken gittik doktora dedim görebilir miyiz acaba, hayır görünmeyebilir geç döllenme olabilir o yüzden göremezsek üzülme dedi ama biz gördük 7+2 de embriyoyu kalp atışını gördük. Ama burada çok arkadaşım var geç döllenme olup 9.haftasında gören o yüzden sen sakin ol 1-2 hafta daha bekle göreceksin ben inanıyorumSen kaçıncı haftada duydun canım?
Kuzum biz keseyi 6+2 de gördük 20 ocaktı sonra doktor dedi ki 31 ocakta tekrar gel kesenin içinde embriyo oluşmuş mu bakacağız oda yaklaşık 8.hafta içinde oluyor ama benim lekelenmelerim falan olunca erken gittik doktora dedim görebilir miyiz acaba, hayır görünmeyebilir geç döllenme olabilir o yüzden göremezsek üzülme dedi ama biz gördük 7+2 de embriyoyu kalp atışını gördük. Ama burada çok arkadaşım var geç döllenme olup 9.haftasında gören o yüzden sen sakin ol 1-2 hafta daha bekle göreceksin ben inanıyorum ❤
Aynen canımm onu diyecektim yolk kesesi varsa korkma biraz daha bekle görünecek miniğin sanaYaaa canım benim ❤ inşallah dediğin gibi olur inşallah boş gebelik olsa yolk sac görünmezdi sonuçta boş gebelik olunca bomboş oluyor kese çünkü. Ve bütün belirtilerim hala devam ediyor bir değişiklik yok
Merhaba. Yolk sacin olmasi, embriyoya isaret denir. Sukunetinizi koruyun, 2. Hafta icinde Allah’in izniyle gorunecektir.
Bu haftalarda sirasiyla kese bos, kese kucuk, vs. Duyduk bir cogumuz. 9. Haftaya kadar bekleyin. Allah gonlunuze gore versin insallah. Ben bebegi goreceginize inaniyorum.
Aynen canımm onu diyecektim yolk kesesi varsa korkma biraz daha bekle görünecek miniğin sana
Tabi ki ederim canım sende içini ferah tut doktorlar en kötüsünü söylerler hep bana da keseyi gördükten sonra gebelerin %85 i dolu kese ile %15 i boş kese ile karşılaşıyor buna kendini hazırla demişti ben o 1 hafta nasıl geçti hiç bilmiyorum rüyalarıma girmişti boş keseler o yüzden seni anlıyorum ama rahatlamaya çalışÇok teşekkür ederim beklicem 2 hafta dua et canım bana hamilelelerin duası kabul olurmuş ❣
İçimi rahatlattınız gerçekten ❤ doktorlar moralimi çok bozdu umutlanma fazla sağlıklı değil vs. Dediler strese girdim
Tabi ki ederim canım sende içini ferah tut doktorlar en kötüsünü söylerler hep bana da keseyi gördükten sonra gebelerin %85 i dolu kese ile %15 i boş kese ile karşılaşıyor buna kendini hazırla demişti ben o 1 hafta nasıl geçti hiç bilmiyorum rüyalarıma girmişti boş keseler o yüzden seni anlıyorum ama rahatlamaya çalış
Gozlemledigim kadariyla doktorlar 8. haftaya kadar cok onemsemiyorlar. Ozellikle devlet/arastirma hastanelerinde insanin hevesi kursaginda kaliyor. Normalde ozelde doktoruma gittim, 2 gun sonra tahliller icin arastirma hastanesine gittim. Ozeldeki doktor kesenin yerinden boyutuna her seyi begenmisken egitim arastirmadaki bana bos gebelik, kesen de cok kucuk haftaya gel kurtaj ol dediler. Neyseki sadece tahlil icin gitmistim oraya. Bir daha adim atmam.
Siz de icinizi rahatlatacak bir doktor bulun ve bu gittiginiz doktor her kimse tekrar gitmeyin derim nacizane. Sevincten eteklerimiz ucus ucus gecirecegimiz donemde mutlulugumuzu kursagimizda birakiyorlar.
Bol su icin, kendiniz yormayin. Bu asamaya getiren Rabbim hayirlisiyla bebegi de kalp atisini da gosterecektir. Ben bebisin varligini destekliyorum. ❣
Sonuc aldiginizda beni de etiketlerseniz sevinirim. Guzel haberler almaniz dilegiyle.
Nasıl etiketleniyor bilmiyorum canım ama mutlaka buraya yazarım hayırlısıyla sağlıcakla güzel haberler alayım yeter ki
@ isaretini koyup dilediginiz kullanici adini yazarsaniz etiketleme oluyor.
Hayirlisi olsun.
Selam.. Aynı durumdayız benim boş gebeliğe doğru gidiyor haftaya salı günü karar verecek doktor ama sanki o güne gerek kalmayacak gibi. Çünkü çok kasık ağrılarım var. Sizin son durumunuz nedir ??Merhaba kızlar çok üzgünüm7 haftalık hamileyim. Adet düzensizliğim var bebek 2 hafta geriden geliyor. Kesem var yolk sac var alttan muayene oldum ama bebek görünmüyor. Dün iki farklı doktora da gittim ultrasonun birinde 6 haftalık diğer ultrason da 7 haftalık gözüküyor kafam çok karıştı sizin de başınıza geldi mi? Lütfen birşey yazın
Selam.. Aynı durumdayız benim boş gebeliğe doğru gidiyor haftaya salı günü karar verecek doktor ama sanki o güne gerek kalmayacak gibi. Çünkü çok kasık ağrılarım var. Sizin son durumunuz nedir ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?