kesem var ama bebek yok

Cmreasl01

Üye
Kayıtlı Üye
16 Şubat 2016
248
84
13
35
Merhabalar ben 6+5 günlük hamileyim ultrasonda gözükmedi kese vajinal ultrasonda gòzüktü ama bebek yok dedi dr normal mi 2 hafta sonra tekrar gel dedi ne olur yardimci olur musunuz

Bu konu hakknda çok konu var. Bunun normal oldugunu soyluyorlar icinizi ferah tutun :) artik bebişinizle kalp atisini bir duyarsiniz

Gec dollenmedir belki de merak etmeyin biliyorum zor ama ilk haftalar cok sabir istiyor

Önemli olan kalp atışı zaten , kalp atışını duymadan hiçbirşey kesin değil . İçini ferah tut

Stresle nme erken gitmişsin geçen böyle bir.konu vardı arkadaş gördü bebeğini de kalp atışıda korkma herseyin hayırlısi içini ferah tut bol bol dua et sende görürsün inş. .

Slm arkadaşlar bende bebeğimin doğacak tahmini o görüntyü bende istiyorum ama nasıl oluyor kendi profil düzenlemede bebeğinizin tahmin tarih yaz diyor ben yazıyorum kabul etmiyor hata gözteriyor bana tarif edermisiniz

Slm kizlar bebde bugn doktora gittim 6 haftalik hamileyim ama bebek yok doktor bos gebelik dedi 1 hafta daha bekleyip kurtaj olacam.kese 14 mm ben tupbebekle hamile kaldim cok kituyum doktor umut vermedi

Merhabalar ben 6+5 günlük hamileyim ultrasonda gözükmedi kese vajinal ultrasonda gòzüktü ama bebek yok dedi dr normal mi 2 hafta sonra tekrar gel dedi ne olur yardimci olur musunuz
Bebde sizin gibiyim 6 haftalik hamileyim bugun gittik bos gebelik dedi cok kotu oldum haftaya gidecem yoksa kurtaj olacak size doktor nededi tam olarak

Benim vajinal ultrasonda gòzüktü kese bebek yok yolk kesesi yok dedi 2 hafta sonra tekrar gel dedi cok korkuyorum olumsuz olacak diye

Inşallah bebeklerimizi alırız kucagimiza ya moralim sıfır bi sonraki kontrolde kalp atışlarını duyarız

Bende ayni durumdayim ne yolk kesesi nede bebek.var.bosgebelik olabili dedu kese suan 14mm eger 20 mm hala gorunmezse kurtaj yapilacak sizin kese kac mm

Bişey söylemedi hiç kese ile ilgili hemen yolk kesesi yok bebek yok 15 gun sonra tekrar gel dedi moralim bozuk

Back
X