Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Allah size bağışlasın daha çok küçük rabbim hayırlı ve sağlıklı bir şekilde kucağıniza almayı nasip etsinBugün 8 haftalığız kalp atışı için doktora gittik cinsiyet tahmini yapabilecek var mı Eki Görüntüle 3181943
Merhaba Sizin ki kaç haftalık küçük duruyor cinsiyeti doktor mu söyledi hemenKız gibi duruyor erkeklerde daha fasulye ve benzer oluyor benim erkek kese fotoğrafını ekliyorumEki Görüntüle 3184243
Bu 8 haftalık hali o zaman söylemedi tabi ben kese örneği olsun diye koydum 15. Haftada öğrendik cinsiyetiMerhaba Sizin ki kaç haftalık küçük duruyor cinsiyeti doktor mu söyledi hemen
Öyle mi oluyormusKız hissettim nedense erkeklerin keseleri fasulye şekli gibi oluyor genelde diye heralde![]()
Kizdir canim saglikli insallah)Bugün 8 haftalığız kalp atışı için doktora gittik cinsiyet tahmini yapabilecek var mı Eki Görüntüle 3181943
Bu 8 haftalık hali o zaman söylemedi tabi ben kese örneği olsun diye koydum 15. Haftada öğrendik cinsiyeti
Eki Görüntüle 3184806
Sizce kız mı tam fasulye gibi de değil sanki 9 haftalık
Erkek)Eki Görüntüle 3184806
TeşekkürlerEr
Erkek)
ErkekEki Görüntüle 3184806
Bakalm bekleyelim ne çıkacakYani benimde öyleydi erkeğe benziyor dedi doktor tam olarak oğlun olacak demedi ama keselermiz çok benziyor eğer keseyle alakalıysa erkektir diye hissettim![]()
Kizdir canim saglikli insallah)