Kesemiz belli olmuş mudur teyzeler?

Akasha

BiR İmTiHaNdIr AşK...
Kayıtlı Üye
27 Mayıs 2009
1.244
253
323
37
Merhaba kızlar. Bhcg'm bugün 1157 çıktı. Geç döllenme olmuştu bende. Adetim 1 gün geçtiğinde 23 tü değerim. Sonra büyüdü bebeğim. Yarın gidicem tekrar , kese oluşmuş mudur dersiniz? Son adet tarihimde 13 mayıs.

Kese oluşmuştur..
ama bebeği göremezlerse endişelenme 8. haftaya kadar yok göremedik yok kalp atımını duyamadık gibi şeyler söylüyorlar aklında olsun .

Ben kesemi 5binli bir değerdeyken gördüm 1 hafta sonra da kalp atışını duymuştum canım sende görürsün inşallah Allah ın izniyle

Ben de yarın keseyi görmeye gidicem,Cts 280 di değerim pzt 830 oldu,Dr cuma gel dedi ama emin değilim kese görünmezse bayram öncesi moral bozukluğu olur diye korkuyorum:KK17:

Mayıstaki adete bakacaksın sen. O günden sayılıyor.

Hayirli olsun cnm benim kese 1000lerde goruldu. 15gun sonra da kalp atisini duydum. 6 haftalik olmustu. İnşallah sen de iyi haber alirsin ama stres sikinti yapma..

1500 lu değerle alttan ultrason la 3500 lu değerlerle karindan ultrasonla gözüküyo kese inşallah görürsün

Ben de yarın keseyi görmeye gidicem,Cts 280 di değerim pzt 830 oldu,Dr cuma gel dedi ama emin değilim kese görünmezse bayram öncesi moral bozukluğu olur diye korkuyorum:KK17:

Bayramdan sonra git daha net görünür zaman geçmesi daha iyi en azından kan değerinde yükselir..
ALLAH HERKESİN GÖNLÜNE GÖRE VERSİN :KK200:

2083ken gorulmemisti ama karnmdan bakildi hep. 1 hafta snrasnda gormustuk sadece keseyi. Bebekte 1 hafta snrasnda gozuktu

Back
X