Kesemiz kucuk mu yardim edin...

Whiteandblue

Kûn fe yekûn🙏
Kayıtlı Üye
16 Ekim 2009
14.445
8.146
448
Merhaba arkadaslar. Bugun 5+bir gunluk hamileyim ve yu.urtlamadan 22 gun gecti. Kesemiz 6.2 mm cikti alttan usg ile bakti. Sizce normal mi? Gec dollenme olabilir mi? Lh takibi yaptim ve belirtilerden de anliyorum yu.urtladigim zamani. Yumurtlamanin 8. Gunu sari kati bir akintim oldu. Gec mi yumurtladim gec mi dollendi dr haftasina uyumlu degil dedi. Daha once iki kaybim var korkiyorum acikcasi. Var mi yardimci olup icimi ferahtalacak kimse?

Usg resminizi yükleyebilir misiniz acaba?
5 haftalık bir gebelikte mercimek kadar bir kese olur :)

Resmimiz bu cnm

Eklentiler

• IMG-20171204-WA0002.webp
    IMG-20171204-WA0002.webp
    8,6 KB · Görüntüleme: 94
Bak benimki de böyleydi 5 haftalıkken :)

Eklentiler

• IMG_3872.webp
    IMG_3872.webp
    9,6 KB · Görüntüleme: 110
Canım hiç canını sıkma, kese büyük veya küçük bi sorun olmaz daha minnacik zaten. Ayrıca hcg güzel ilerlemiş. Bence böyle moral bozan doktoru boşver başka olumlu pozitif bir doktor bul. Benim kanamalarim olmustu doktorumun pozitifligi olmasa stresten dusururdum allah korusun. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah canım

Canım hiç canını sıkma, kese büyük veya küçük bi sorun olmaz daha minnacik zaten. Ayrıca hcg güzel ilerlemiş. Bence böyle moral bozan doktoru boşver başka olumlu pozitif bir doktor bul. Benim kanamalarim olmustu doktorumun pozitifligi olmasa stresten dusururdum allah korusun. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah canım
Saol cnm. Cok dogru soyluyorsun. Kendi dr um degildi zaten sadece keseyi gorup rahatlamak istedim. Dr kadin ustune birde dis gebelik olanilir takip yapalim dedi. Bende soyledim kese gorunurse dis gebelik olmaz ve deger boyle duzenli ilerlemez diye. Hee evet orasi oyle ama risk almayalim dedi. Utanmasa uzanda bi aliverim diyecekler. Bende iki hafta dr a gitmeyecegim. İyi olacagini hissediyorum sadece stresten uzak olmam gerekiyor. İnsallah hersey iyi olacak.

Back
X